Keiretsu Forum Türkiye'nin 11sight'a Sağladığı Yatırım 1 Milyon TL'ye Ulaştı - Son Dakika
Ekonomi

Keiretsu Forum Türkiye'nin 11sight'a Sağladığı Yatırım 1 Milyon TL'ye Ulaştı

Keiretsu Forum Türkiye\'nin 11sight\'a Sağladığı Yatırım 1 Milyon TL\'ye Ulaştı

Melek yatırımcı Keiretsu Forum Türkiye’nin, işletmeler için kolay kullanımlı görüntülü görüşme platformu sunan 11Sight’a sağladığı yatırım miktarı yaklaşık 1 milyon TL’ye ulaştı.

20.12.2017 13:13

Melek yatırımcı Keiretsu Forum Türkiye'nin, işletmeler için kolay kullanımlı görüntülü görüşme platformu sunan 11Sight'a sağladığı yatırım miktarı yaklaşık 1 milyon TL'ye ulaştı. Başlangıçta 620 bin TL'lik yatırım alan 11Sight, yatırımcıları tarafından tekrar değerlendirilmesi ve yatırım alması sonucunda yaklaşık 1 milyon TL'lik önemli bir yatırım miktarına ulaşmış oldu.

Dünyanın en büyük melek yatırımcılarından Keiretsu Forum'un Türkiye ayağı Keiretsu Forum Türkiye, işletmeler için kolay kullanımlı görüntülü görüşme platformu sunan 11Sight'a yatırım sağlamaya devam ediyor. Başlangıçta 620 bin TL'lik yatırım alan 11Sight, yatırımcıları tarafından tekrar değerlendirilmesi ve yatırım alması sonucunda toplamda yaklaşık 1 milyon TL'lik önemli bir yatırım miktarına ulaşmış oldu. Diğer görüntülü görüşme sistemlerinin aksine, son kullanıcıların herhangi bir uygulama yüklemesine ve iletişim bilgisi paylaşmasına gerek kalmadan, görüntülü görüşmeyi satış sürecinde de kullanmayı amaçlayan 11Sight, firmaların satış performanslarını geliştirmelerine destek olacak.

Tofaş ile pilot çalışma yapacak

Aleks Göllü, Farokh Eskafi ve Ercan Gümüş'ün kurucuları olduğu 11Sight bugün, 19 kişinin çalıştığı bir girişim. San Francisco merkezli bir girişim olan ve Türkiye'de de ofisi bulunan 11Sight, hedefini Amerika ve Türkiye pazarı olarak belirledi. Başta otomotiv, emlak sektörü ve e-ticaret siteleri olmak üzere satış performansının etkin olduğu her sektörde yer almayı amaçlayan girişim, hali hazırda Türkiye ve ABD pazarındaki 460 işletme tarafından kullanılıyor. Son olarak Türkiye'nin en büyük otomotiv kuruluşlarından Tofaş ile de pilot çalışması konusunda anlaşan 11Sight, yakın zamanda Tofaş'a da hizmet verecek. 11Sight aracılığı ile gerçekleşen görüntülü görüşme sayısı ise son 5 ayda yaklaşık yüzde 100 artış sağlayarak, 45 bin görüşmeye ulaşmış durumda. 11Sight Keiretsu Forum Türkiye'den aldığı yatırımı ise ürün geliştirme ve pazarlama/iş geliştirme faaliyetlerinde kullanacak.

11Sight yatırım turuna Keiretsu Forum Melek Yatırımcı üyelerinden Aydın Koç, Hülya Koç, Ali Demir Akel, Gamze Sart, Fırat Fidan, Serdar Başar ve Murat Selek katıldı. 2012 yılından beri Türkiye'de melek yatırımlarına devam eden Keiretsu Forum Türkiye, 11Sight yatırımı ile birlikte 25 girişime, 27 turda 37 milyon TL'lik yatırım yapmış oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Keiretsu Forum Türkiye'nin 11sight'a Sağladığı Yatırım 1 Milyon TL'ye Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement