Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu: Alaattin Çakıcı devlet adamıdır, ağabeyim hastadır - Son Dakika
Politika

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu: Alaattin Çakıcı devlet adamıdır, ağabeyim hastadır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, ağabeyi ile Alaattin Çakıcı arasındaki tehdit polemiğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Alaattin Çakıcı'nın mafya babası olmadığını söyleyen Celal Kılıçdaroğlu, "Benim gibi Çakıcı'nın yanında dimdik durmalıdır" dedi.

22.11.2020 21:39  Güncelleme: 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, ağabeyi ile Alaattin Çakıcı arasında yaşanan tehdit polemiğine ilişkin bir video yayınladı.

"ALAATTİN ÇAKICI MAFYA BABASI DEĞİLDİR"

Celal Kılıçdaroğlu, videoda, "Alaattin Çakıcı mafya babası değildir. Ağabeyim Kemal Kılıçdaroğlu konuyu yanlış anlamıştır. Ağabeyim bir piyondur. Alaattin Çakıcı ile PKK ve teröristlere karşı dik duran bir devlet adamıdır. Ağabeyim tecavüzcü Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Akif Hamzaçebi, Özgür Özel ve Veli Ağbaba ile diyaloğunu kesmelidir. Benim gibi Alaattin Çakıcı'nın yanında dimdik durmalıdır. Ağabeyim Kemal Kıılıçdaroğlu, PKK'lı olanları ve HDP'yi CHP'den tasfiye etmelidir. Aksi halde ağabeyime devlete karşı geldiği için ceza kesilecektir.

"AĞABEYİMİN AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİLDİR"

Ağabeyimin akli dengesi yerinde değildir. Bir her zaman devletimizin yanındayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Alaattin Çakıcı'nın yanındayız" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İnfaz düzenlemesiyle 16 Nisan'da cezaevinden tahliye edilen Alaattin Çakıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı bir mektupla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit içerikli bir mektup paylaştı. Çakıcı mektupta Kılıçdaroğlu'nu "Akıllı ol" diye tehdit etti. Muhalefet kanadını ayağa kaldıran bu tehdit sonrası Kılıçdaroğlu, avukatı Celal Çelik aracılığıyla Çakıcı hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

BAHÇELİ, ÇAKICI'YA SAHİP ÇIKMIŞTI

Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden Çakıcı hakkında açıklamada bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, "CHP Genel Başkanı'nın hakaret ve hıyanetlerine sosyal medyadan yayımladığı bir açıklamayla tepki gösteren değerli Ülküdaşım Alaattin Çakıcı'ya mafya bozuntusu demek, yeraltı dünyasının karanlık yüzü suçlaması getirmek müfterilik, seviyesizlik, rezilliktir" demişti.

Kemal Kılıçdaroğlu\'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu: Alaattin Çakıcı devlet adamıdır, ağabeyim hastadır

Son Dakika Politika Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu: Alaattin Çakıcı devlet adamıdır, ağabeyim hastadır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement