Kendimi Bildim Bileli Niye Yaşadığımı Sorguladım - Son Dakika
Güncel

Kendimi Bildim Bileli Niye Yaşadığımı Sorguladım

Farklı kültürlere sahip bir aileden geldiği için çok şanslı hissettiğini belirten Aret Vartanyan, Türkiye'nin ilk ve tek kişisel dönüşüm akademisi olan "Yaşam Atölyesi " projesini MAG okurları için anlattı.

21.08.2015 14:13

2008 yılında kurulan "Yaşam Atölyesi" fikrinin nasıl çıktığından bahseden Vartanyan:"Önemli olan insanların yüreklerine dokunabilmek ve hayatlarında fark yaratabilmekti. Bir kişisel gelişim furyası başladı ve iyi profesyonellerin yanında gerçekten insana hiçbir şey katmayan, hatta eksilten uygulama ve çalışmaları görünce mücadele etmek istedim" dedi.

Son kitabı"Gitme Zamanı" hakkında "Benim için bir dönüm noktası" diyen başarılı yazar kitap çıkmadan yabancı dil çevirilerinin başladığını ve hızlı bir şekilde yurt dışında satışa başlanacağını müjdeledi.

Yelda Güral'ın kapak yıldızı olduğu MAG Ağustos sayısı, birbirinden renkli içeriği, özel röportajları ve gündemi yakından takip eden köşe yazarları ile www.magdergi.com.tr ,DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kendimi Bildim Bileli Niye Yaşadığımı Sorguladım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement