Keşkekli Zurnalı Şenliğe Davetlisiniz - Son Dakika
Güncel

Keşkekli Zurnalı Şenliğe Davetlisiniz

Keşkekli Zurnalı Şenliğe Davetlisiniz

Menteşe Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenecek olan Cedit 2. Kültür Şenliği 10 Eylül Pazar Günü Yeniköy Mahallesi Meydanı'nda yapılacak.

25.08.2017 11:17  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeybek ve dans gösterileri, ikramlar ve zurna resitalinin yer aldığı şenlikte Müzisyen Tolga Çandar'da bir konser verecek.

Yeniköy Mahallesi Meydanı'nda öğle saatlerinde yöresel ürünlerin sergileneceği stantların kurulması ile başlayacak şenlik saat 17.00'de Sanatçılar Uygar Karaca ve Tulga Aktuğ konserleri ile sürecek.

Daha sonra açılış seremonisi ve protokol konuşmalarının ardından Zeybek gösterisi ile devam edecek şenliğe katılanlara Muğla keşkeği de ikram edilecek. Zeybek ve dans gösterilerinin ardından Şenlik Müzisyen Tolga Çandar konseri ile sona erecek.

Menteşe Belediyesi olarak mahalleleri tanıtan etkinlikler ve organizasyonlara destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "Bu yıl ikincisi yapılan Cedit Kültür Şenliği; içeriğinde barındırdığı yöresel danslar ve canlı müzik programı ile yöresel kültürümüzün ulusal alanda da tanıtımına katkı sağlayacaktır. Öte yandan kurulacak stantlarda sergilenecek yöresel ürünlerin yanı sıra pek çok özel firma da ürünlerini bölge halkına tanıtma fırsatı bulacak. Tüm vatandaşlarımızı şenliğe katılmaya davet ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keşkekli Zurnalı Şenliğe Davetlisiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement