Kim Kardashian maskesi Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

Kim Kardashian maskesi Türkiye'de

Kim Kardashian maskesi Türkiye\'de

Vampir maskesi, Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur'un, Zorlu Center Teras Evler'de açtığı DoctorB kliniğinde Brezilyalı Dr. Gina Moret tarafından uygulanıyor

20.03.2017 09:49

Vampir maskesi, Kim Kardashian sayesinde ünlenmiş bir medikal uygulama. Türkiye'de ilk defa DoctorB Zorlu kliniğinde etkinliği artırılarak yapılan Vampir maskesi, PRP, Secret ve hastanın kendi kanından hazırlanan sonrası kremle bütünleştirilmiş ve DoctorB Angels Therapy olarak uygulanıyor.

DoctorB Angels Therapy nedir?

Konu hakkında açıklama yapan Brezilyalı Medikal Estetik Doktoru Dr. Gina Moret şunları söyledi: "Vampir maskesi Kim Kardashian tarafından ünlenen bir cilt gençleştirme maskesi. Biz DoctorB Clinic'te etkinliğini artırarak, Secret, PRP ve sonrası krem gibi işlemlerle beraber uygulama yapıyoruz. PRP için hastadan alınan kan, Secret-Altın İğne uygulaması dahilinde açılan cilt gözeneklerine maske gibi sürülüyor ve bu da kanın içindeki faydalı maddelerin anında zikretmesini sağlıyor. Sonrasında kalan PRP ile elde edilmiş kanla, yani hastanın kendi kanıyla, evde 3 gün boyunca kullanabileceği bir sonrası krem hazırlanıyor".

Avantajları nedir?

"Vücudun kendi kendini yenileme sistemi uyarılıyor; kolajen üretimi artıyor; sentetik içerikli aktif ajanlar yerine, kendi kanınızdan elde edilen ajanlarla maske hazırlanıyor; tedaviye evde 3 gün boyunca eve kullanmanız için hazırlanan ve kendi kanınızdan yapılan kremle devam edebiliyorsunuz; cildin sıkılaşması, canlanması, form kazanması sağlanıyor; ameliyatsız, izsiz bir şekilde gençleşme tedavisi yapıyor; ortalama 3 seansla, 2 seneye yakın bir işlevi var" diyen Dr. Gina Moret, ayrıca Zorlu Center'da açılan yeni klinik hakkında şunları ekledi :"Estetik cerrahi planlaması, kontrolü ve muayenesinin yapıldığı, aynı zamanda A'dan Z'ye tüm medikal uygulamaların bulunduğu DoctorB Clinic, ziyaretçilerine konforlu, etkili ve Türkiye'de bulunmayan farklı uygulamaları sunuyor".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kim Kardashian maskesi Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement