Kiraz Yarışması'na Başvuran Üreticilerin Bahçeleri İnceleniyor - Son Dakika
Güncel

Kiraz Yarışması'na Başvuran Üreticilerin Bahçeleri İnceleniyor

Kiraz Yarışması\'na Başvuran Üreticilerin Bahçeleri İnceleniyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi işbirliğinde düzenlenen 54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında düzenlenecek Kiraz Yarışması için kiraz bahçeleri jüri tarafından gezilmeye başlandı.

25.05.2018 16:15  Güncelleme: 16:16

KONUSUNDA UZMAN İSİMLERDEN OLUŞAN JÜRİ DEĞERLENDİRMELERE DEVAM EDİYOR

Kiraz Yarışması için tamamı uzman isimlerden oluşturulan ve ziraat mühendisi olan yarışma jürisinde; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Duygu Arslan, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nden Seda Gökgöz, Tekirdağ Bağcılık ve Araştırma Enstitüsü'nden Damla Zobar, Tekirdağ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden Şükriye Çolak, Ziraat Mühendisleri Odası'ndan Turgay Kıran ve Ziraat Odası'ndan Salim Bulut yer aldı.

25 ÜRETİCİ BİRİNCİLİK İÇİN YARIŞIYOR

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa, Şarköy, Muratlı ve Marmaraereğlisi ilçelerinden toplam 25 kiraz üreticisinin başvurdu yarışmada jüri üyeleri bahçeleri tek tek gezerken kiraz bahçelerini hastalık, renk, gösteriş, tat, aroma, bahçe bakımı yönünde değerlendirerek ayrı ayrı puanlamada bulunuyor.

SONUÇLAR FESTİVALİN İLK GÜNÜ AÇIKLANACAK

En az 2 dekarlık bahçe sahiplerinin başvurduğu yarışmanın sonucu ve ödül töreni 54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali kapsamında 1 Haziran Cuma günü saat 19.00'da Naip Mahallesi'nde düzenlenecek törende açıklanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kiraz Yarışması'na Başvuran Üreticilerin Bahçeleri İnceleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement