Kırıkkale Şehit Mehmet Türken Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Şehit Mehmet Türken Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Şehit Mehmet Türken gözyaşları arasında toprağa verildiIRAK'ın kuzeyinde sürdürülen operasyon sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan 2 askerden Uzman Çavuş Mehmet Türken'in cenazesi, memleketi Kırıkkale'de kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları...

23.05.2018 00:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Mehmet Türken gözyaşları arasında toprağa verildi

IRAK'ın kuzeyinde sürdürülen operasyon sırasında bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan 2 askerden Uzman Çavuş Mehmet Türken'in cenazesi, memleketi Kırıkkale'de kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dün akşam Irak'ın kuzeyinde sürdürülen operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları ile terör örgütü mensupları arasında çatışma çıktı. Çatışmada şehit olan 2 askerden Uzman Çavuş Mehmet Türken'in cenazesi, defnedilmek üzere öğle saatlerinde memleketi Kırıkkale'nin Keskin ilçesindeki baba evine getirildi. Şehidin cenezesi baba evinde helallik alındıktan sonra Kırıkkale Nur Cami'ne getirildi. Burada ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgenerel Selami Arslan, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin babası Yaşar Türken, oğlunun tabutuna sarılarak fotoğrafını öptü. Ceneze başında gözyaşlarına boğulan baba Yaşar Türken, 'Kurban olayım yavrum' diyerek feryat etti.

İKİZ ÇOCUKLARI CENEZE BAŞINDA

Şehidin annesi Hatice ile eşi Yeliz Türken'de Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin 2 yaşındaki ikiz çocukları Yağız Çınar ile Salih Yaşar Türken, polislerin kucağında cenezeye katıldı. İkiz çocuklar babalarının tabutuna dokunarak ne olduğunu anlamak için etrafa bakındı. Şehidin cenezaesi kılınan namaz sonrası bir süre top arabasıyla taşındıktan sonra Kırıkkale Şehitliği'nde toprağa verildi.

Kırıkkale Şehit Mehmet Türken Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Şehit Mehmet Türken Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement