Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'den Kısa Kısa

Stratejik plan toplantısı yapıldı.

20.06.2014 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli İl Özel İdaresi'nce stratejik plan toplantısı yapıldı.

İl Genel Sekreteri Ziya Eser, Kırklareli İl Özel İdaresi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada ilgili kanun ve yönetmelik gereği kamu kurum ve kuruluşlarına stratejik plan hazırlama yükümlüğü getirildiğini belirtti.

Kırklareli İl Özel İdaresi stratejik planı çalışmalarının 2015 ile 2019 yıllarını kapsadığını ifade eden Eser, stratejik plan çalışmalarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toplantıya, İl Özel İdaresi birim müdürleri, ilçe kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Ana arı yetiştiricileri denetlendi

Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce ana arı yetiştiricileri denetlendi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci, bir ana arı yetiştiriciliği işletmesi denetiminde yaptığı konuşmada, arıcılık faaliyetlerinde ana arının önemli olduğunu bildirdi.

Genç ana arının arıcılık faaliyetlerinde 2 yıl verimli olduğu ifade eden Keçeci, yaşlı ana arıların genç ana arılar ile değiştirilmesi gerektiği belirtti.

Keçeci, 4 ana arı yetiştirme işletmesinin denetlendiğini kaydetti.

Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi ön kayıtları başladı

Kırklareli Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Hidayet As, ön kayıtların başladığını bildirdi.

As, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ön kayıtların 27 Haziran Cuma gününe kadar süreceğini söyledi.

7-11 Temmuz tarihleri arasında ön kayıt yaptıran öğrenciler arasında yetenek sınavı yapılacağını ifade eden As, "Alan öğretmenlerinden oluşturacağımız komisyon tarafından yetenek sınavı yapılacak. Sınavda yüzde 50 barajının altında kalan öğrenciler alınmayacak. Yetenek sınavında başarılı olan öğrenciler ise 21-23 Temmuz tarihleri arasında kesin kayıtlarını yaptıracak" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement