Kar yağışını gören vatandaşlar kısıtlamayı unutarak sokaklara döküldü - Son Dakika
Güncel

Kar yağışını gören vatandaşlar kısıtlamayı unutarak sokaklara döküldü

Kar yağışını gören vatandaşlar kısıtlamayı unutarak sokaklara döküldü Zeytinburnu'nda çocuklar karın keyfini çıkardı Kısıtlamayı unutan gençlerin kartopu savaşı kamerada Zeytinburnu'nda yoğun kar yağışını fırsat bilen çocuklar kartopu oynamak için cadde ve meydanlara akın etti.

14.02.2021 16:33  Güncelleme: 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kar yağışını gören vatandaşlar kısıtlamayı unutarak sokaklara döküldü

Zeytinburnu'nda çocuklar karın keyfini çıkardı

Kısıtlamayı unutan gençlerin kartopu savaşı kamerada

İSTANBUL - Zeytinburnu'nda yoğun kar yağışını fırsat bilen çocuklar kartopu oynamak için cadde ve meydanlara akın etti. Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen arkadaşlarıyla kar eğlencesine katılan Serhat Coşkun, "Bayadır evdeyiz. Dışarı çıkamıyoruz. Biraz eğlenmek için dışarı çıktık" dedi.

İstanbul'da Cumartesi gecesi hafif şekilde başlayan kar yağışı bugün sabah saatlerinden itibaren şiddetini arttırdı. Mega Kent'in ilçelerinin çoğu beyaza bürünürken Zeytinburnu'nda kar yağışını fırsat bilen çocuklar kendilerini dışarı attı. Korona virüsle mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen cadde ve meydanlarda arkadaşlarıyla kartopu oynamak için akın eden çocuklar karın keyfini çıkardı.

Arkadaşlarıyla kartopu oynamak için dışarı çıkan Muhammet Ata Kılıç, "Kartopu oynuyoruz. Bu fırsatı değerlendirdik. Çok eğleniyoruz. Zaten uzun zamandır evlerdeyiz. Şimdi kar yağınca dışarı çıktık. Çok eğleniyoruz. Kısıtlama var ama uzun süredir içeride kaldık. Artık çıkmak istiyoruz" dedi.

Kar yağışını görerek arkadaşlarıyla kartopu oynamak için dışarı çıkan Serhat Çoşkun, "Kartopu oynuyorduk. Canımız sıkıldı biraz dışarı çıktık, oyun oynuyorduk. Bayadır evdeyiz dışarı çıkamıyoruz. Çalışıyoruz. Bugün hafta sonu. Biraz eğlenmek için dışarı çıktık. Bir şey olmaz. Bugün kar yağdı. Karı her zaman görmüyoruz. Bugün gördük biraz oynayalım dedik. Eğlencemize bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kar yağışını gören vatandaşlar kısıtlamayı unutarak sokaklara döküldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kar yağışını gören vatandaşlar kısıtlamayı unutarak sokaklara döküldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement