Kız Arkadaşını Arabayla Gezdireyim Derken Canından Oluyordu - Son Dakika
Güncel

Kız Arkadaşını Arabayla Gezdireyim Derken Canından Oluyordu

Kız Arkadaşını Arabayla Gezdireyim Derken Canından Oluyordu

Bursa'da, kız arkadaşı Özlem A.'yı otomobiline alıp gezdirmek isteyen 28 yaşındaki Mustafa Kurt, az kalsın canından oluyordu.

14.08.2013 18:56  Güncelleme: 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, evinin yakınlarında karşılaştığı kız arkadaşı Özlem A.'yı otomobiline alıp gezdirmek isteyen 28 yaşındaki Mustafa Kurt, az kalsın canından oluyordu. Özlem A.'nın kaçırıldığını sanan kuzeni 25 yaşındaki Erdal Y., otomobiliyle önünü kestiği Mustafa Kurt'u av tüfeğiyle vurup yaraladı. Erdal Y. kaçarken, hastaneye kaldırılan Kurt tedavi altına alındı.

Otomobiline akrabalarını alarak tur atan Mustafa Kurt, yürürken gördüğü kız arkadaşı Özlem A.'yı da araca davet etti. Özlem A.'nın araca bindiğini gören arkadaşları, kaçırıldığını sanarak cep telefonu ile ailesine haber verdi. Olaydan haberdar olan genç kızın kuzeni Erdal Y., bindiği otomobille plakasını öğrendiği Mustafa Kurt'un aracını aramaya başladı. Sülemaniye Mahallesi'nde gördüğü otomobilin önünü kesen Erdal Y., araçtan inip kaçan Kurt'u yanındaki av tüfeği ile bacaklarından vurup yaraladı. Kurt, çağrılan ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Erdal Y. ise aracıyla kaçtı.

Olayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Polis, Kurt'un yaralanmasından sonra Özlem A. ile birlikte olay yerinden uzaklaşan yaralı gencin akrabalarını gözaltına aldı, Özlem A.'yı ise serbest bıraktı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kız Arkadaşını Arabayla Gezdireyim Derken Canından Oluyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement