Kızının İçindeki Şeytan Çıksın Erkek Arkadaşının Erkek Arkadaşına Kızına Tecavüz Etmesine Yardım Etti - Son Dakika
Dünya

Kızının İçindeki Şeytan Çıksın Erkek Arkadaşının Erkek Arkadaşına Kızına Tecavüz Etmesine Yardım Etti

Kızının İçindeki Şeytan Çıksın Erkek Arkadaşının Erkek Arkadaşına Kızına Tecavüz Etmesine Yardım Etti

22.02.2018 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celia Beatriz Sosa isimli anne, kızının içinde şeytan olduğuna inandığı için kızını altı yıl boyunca erkek arkadaşı Serio Eduardo Gimenez, ile altı yıl boyunca cinsel ilişkiye zorladı. Şuan firari olan annenin erkek arkadaşı interpol tarafından aranıyor.

İddiaya göre Gimenez, kıza daha sekiz yaşında iken kızın içinde şeytan olduğunu söyleyip tecavüz ederek kızın şeytandan kurtaracağını iddia ederek Arjantin'deki Buenos Aires şehrinde kaldıkları evde tecavüz etti. Hamile kalan kız kürtaj için Paraguaya yollandı. Şu an 17 yaşında olan kız 2015 yılına kadar altı yıl boyunca erkek arkadaşının tecavüzüne maruz kaldı.

Kız ifadesinde şunları söyledi : Annemin erkek arkadaşı her zaman sarhoştu. İçimde şeytan olduğunu söyledi ve annem buna inandı. Ben sekiz yaşında iken beni uyandırıp istememe rağmen benimle ilişkiye giriyordu. Ben yatmaya gitmeden önce hep bana hemen uykuya dalma ne yapmak zorunda olduğunu biliyorsun diyordu. Karşı çıktığımda ise annem beni kemer ile dövüyordu ve erkek arkadaşına kolaylık sağlamak için bacaklarımı ayırıyordu. Bazen sabaha kakar bana sahip oluyordu,Bazen kondom kullanıyordu bazende kullanmıyordu.

Kızın durumu baba annesine anlatmasından sonra anne çıkarıldığı mahkeme tarafından 14 yıl hapis cezasına çarpıltıldı. Erkek arkadaşı kaçtı ve interpol tarafından aranıyor. Şu an kız psikolojik destek alıyor.

.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Kızının İçindeki Şeytan Çıksın Erkek Arkadaşının Erkek Arkadaşına Kızına Tecavüz Etmesine Yardım Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement