Koç Holding'ten 80. Yılda 100 Bin Çocuğa Tiyatro... - Son Dakika
Güncel

Koç Holding'ten 80. Yılda 100 Bin Çocuğa Tiyatro...

Koç Topluluğu'nun 80. yılında çocuklar için Türkiye'yi gezen müzikli oyun ''Sizinkiler-Dünya Kaç Bucak'' Anadolu Turnesini sürdürüyor.

31.05.2006 00:24

Koç Topluluğu'nun 80. yılında çocuklar için Türkiye'yi gezen müzikli oyun ''Sizinkiler-Dünya Kaç Bucak'' Anadolu Turnesini sürdürüyor.

Koç Holding'ten yapılan açıklamaya göre, holding desteğiyle Salih Memecan'ın çizgi kahramanlarından esinlenerek BKM oyuncuları tarafından sahneye taşınan çocuk oyunu, turne kapsamında dün ve bugün Ankara Anatolia Kültür Merkezi'nde toplam 4 gösteri gerçekleştirdi.

Gösterinin bundan sonraki durağı ise Antalya olacak.

19 Şubat'tan bu yana İstanbul'da 48 kez sahnelenen ve 39 bin çocuğa ulaşan ''Sizinkiler-Dünya Kaç Bucak'' adlı çocuk oyunu, Anadolu turnesine 20 Mayıs'ta Eskişehir'de başladı.

Koç Topluluğu'nun 80. yıl etkinlikleri çerçevesinde, 13 Haziran Salı gününe kadar Anadolu'nun çeşitli yerlerindeki 16 ilde, ücretsiz sergilenecek olan 44 oyunun yaklaşık 60 bin çocuğa daha erişmesi bekleniyor.

Turne sonunda Koç Topluluğu 80. yıl etkinlikleri kapsamında 100 bin çocuğa bu tiyatro oyununu hediye etmiş olacak.

Oyunu izleyen çocuklardan, biletlerindeki kuponu doldurup çekilişe katılanlardan 20'si de, yaz sonunda Paris'te Euro Disney'e gitmeye hak kazanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Koç Holding'ten 80. Yılda 100 Bin Çocuğa Tiyatro... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement