Kocaalispor Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Kocaalispor Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi Düzenlendi

Kocaalispor Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi Düzenlendi

Kocaalispor Kulüp Yönetimi, Kocaalispor Yürekleri Birleştiriyor El Ele Bölgesel Lige sloganıyla Kocaalispor Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi düzenledi.

27.12.2013 08:55  Güncelleme: 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaalispor Kulüp Yönetimi; "Kocaalispor Yürekleri Birleştiriyor El Ele Bölgesel Lig'e" sloganıyla,'Kocaalispor Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi' düzenledi. Geceye, Sakarya Kocaaliler Derneği Başkanı ve AK Parti Adapazarı Belediye Meclis Üyesi A. Adayı Suat Akın'da katıldı.

Muhteşem gece

Sakarya'da Süper Amatör Küme B Grubu Kuzey Temsilcisi Kocaalispor'un Kulüp Yönetimi, Bahçem Düğün Salonu'nda "Kocaalispor Yürekleri Birleştiriyor El Ele Bölgesel Lig'e" sloganıyla Kocaalispor Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi düzenledi. Kulüp Başkanı Murat Duman'ın ev sahipliğinde bu yıl ikincisi gerçekleşen muhteşem geceye; Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Sakarya ASKF Başkanı Hüseyin Kama, TFF Sakarya İl Temsilcisi Ali Arslan, Sakarya ASKF Karasu Temsilcisi Mustafa Püskül, Karasuspor Kulüp Başkanı Yılmaz Ekşi, Kuzuluk Ersoyspor Başkanı Samet Soytürk, Karasu Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Çatalbaş, MHP Kocaali Belediye Başkan Adayı Kenan Çatalbaş ile AKP Karasu Belediye Başkan Aday Adayı Recep Özdemir, Karasu ve Kocaali'de hizmet veren kurum ve kuruluşların daire amirleri ve müdürleri ile Sakarya Kocaaliler Derneği Başkanı ve AK Parti Adapazarı Belediye Meclis Üyesi A. Adayı Suat Akın'da katıldı. Karadeniz prensesi olarak tanınan Elifçe'nin Karadeniz şarkılarıyla ayrı bir ile renk kattığı gecede; tüm konuklara Kocaalispor atkısı dağıtılırken, yapılan çekişişte şanslı kişilere çeşitli hediyeler verildi. Geceyi Kaçkar Tv'de canlı olarak yayınladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaalispor Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement