Kocaeli'de muhtarlar iftarda buluştu - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de muhtarlar iftarda buluştu

Kocaeli\'de muhtarlar iftarda buluştu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, muhtarlar için düzenlenen iftar programına katıldı.

13.04.2022 09:37  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, muhtarlar için düzenlenen iftar programına katıldı.

Büyükşehir Belediyesine ait Antikkapı Restoran'da düzenlenen iftar programında, Büyükşehir Belediyesi personeli Yusuf Tiryaki tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Vali Yavuz, yaptığı konuşmada, muhtarların ramazan ayını tebrik ederek, zaman zaman çeşitli vesilelerle bir araya geldikleri muhtarların sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi.

Bundan sonra da sorunlara eğilmeye devam edeceklerini dile getiren Yavuz, şimdiye kadar kent için yaptıkları çalışmalarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Programa, Vali Yavuz ve Başkan Büyükakın'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Yavuz Selim Kapancı, ilçe belediye başkanları, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Ersoy ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de muhtarlar iftarda buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement