Kocaeli'de Torbacılara Şafak Operasyonu: 70 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Torbacılara Şafak Operasyonu: 70 Gözaltı

Kocaeli\'de Torbacılara Şafak Operasyonu: 70 Gözaltı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde düzenlenen helikopter ve özel harekat destekli uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 70 kişi gözaltına alındı.

30.07.2013 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde düzenlenen helikopter ve özel harekat destekli uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 70 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, narkotik polisleri tarafından daha önceden belirlenen İzmit Topçular Mahallesi, Erenler Mahallesi ve Kozluk Mahallesi'nde bulunan çok sayıda adrese sabahın ilk saatlerinde operasyon düzenlendi. Özel harekat polisi de dahil olmak üzere birçok birimde görev yapan polislerin katıldığı operasyona, havadan polis helikopteriyle destek verildi.

Operasyon kapsamında düzenlenen adreslerde yapılan aramalarda esrar maddesi, uyuşturucu nitelikli çok sayıda hap, bonzai ve kaçak sigara ele geçirildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 70 kişi sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan şahısların uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürüldü. Saat 03.00 sıralarında başlayan şafak operasyonu sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Torbacılara Şafak Operasyonu: 70 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement