Kocasını, "İlişkiye Girmek İstediği İçin Öldürdüm" Diyen Kadın, Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Kocasını, "İlişkiye Girmek İstediği İçin Öldürdüm" Diyen Kadın, Hakim Karşısına Çıktı

Bursa'da eşini bıçaklayarak öldüren İpek T., mahkemedeki savunmasında "Eğer öldürme niyetim olsaydı sol tarafına, kalbine vururdum ve bunu çocukların bulunduğu ortamda yapmazdım" dedi.

21.04.2019 13:01  Güncelleme: 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde eşini bıçaklayarak öldüren kadın, yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Savcı, "Öldürmek isteseydim kalbine saplardım" diyen sanık hakkında ömür boyu müebbet hapis ve tahrik indirimi talebinde bulundu.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde geçtiğimiz Haziran ayında meydana gelen olayda İpek T., bir fabrikada çalışan eşi Zülfikar T.'yi sabah Tekke Mahallesi'ndeki evlerinde bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra İpek T., sokağa çıkarak yoldan geçen polislere 'Kocamı öldürdüm, çocuklarıma sahip çıkın' diyerek teslim oldu. Tutuklanan ve hakkında 'eşi kasten öldürmek' suçundan dava açılan İpek T. ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada mütalaa veren savcı, sanığın toplanan deliller ve alınan ifadelere göre ömür boyu hapsini ve tahrik hükümlerinin uygulanmasını istedi.

Kocasını,

"SABAH İLİŞKİYE GİRMEK İSTEYİNCE TARTIŞMIŞTIK"

Mahkeme heyeti, daha önceki savunmasında "Akşam kavga ettik, sabah ilişkiye girmek isteyince tartıştık. Bu sırada korkutmak için savurduğum bıçak göğsüne saplandı. Yaralandığını görünce korkup dışarı kaçtım. Öldürmek isteseydim bıçağı kalbine vururdum" diyen İpek T.'ye söz verdi.

Kocasını,

"ÖLDÜRME NİYETİM OLSAYDI..."

Sanık İpek T., "Benim eşimi asla öldürme ve yaralama maksadım olmadı. Beni sağ kolumdan tuttuğunda kendimi kurtarmak için bıçağı salladım. Eğer öldürme niyetim olsaydı sol tarafına, kalbine vururdum ve bunu çocukların bulunduğu ortamda yapmazdım" dedi.

Kocasını,

DURUŞMA İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Sanık avukatı Veysel Aşkın'ın savunma için ek süre talep etmesi üzerine mahkeme heyeti duruşmayı karar verilmek üzere ileri bir tarihe erteledi.

Kocasını, "İlişkiye Girmek İstediği İçin Öldürdüm" Diyen Kadın, Hakim Karşısına Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kocasını, 'İlişkiye Girmek İstediği İçin Öldürdüm' Diyen Kadın, Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (60)

  • 123: Salak Salak yorumlar yorum yapan düşük kadınlar seviyesiz insanlar biraz edep yahu cinayet kabul edilemez elbetteki ama dört duvar arasını kimse bilemez haberin geçmişini hatırladığım kadarıyla akşamında kadını dövüp sabahında hiç bişey olmamış gibi birliktelik talep etmiş böyle bişeyi hangi kadın kabullenir bende öldürme kastı olmadığını düşünüyorum kaza büyük ihtimalle Allah çocuklara yardım etsin üzücü 238 46 Yanıtla
    Soner: He yani erkek ilişkiye girmek istediği için öldürüldü ve suçlu diyorsun boş boş konuşma 1 1
  • Emel: Keşke benim kocamda istese ben zorla veriyorum 61 23 Yanıtla
    mümtaz : ortada cocuklar var biri ölmüş biri hapiste seviyesiz yorumlar yazmayın ayıp bilmiyorsunuz günah bilin hiç olmazsa 41 1 Sarp: Sana da yazık 9 1 Black: Terbiyesiz. 0 0
  • Buse: Ben kelepçeli fantaziyi cok severim fakat eşim hiç sevmez o daha çok normal sever 18 40 Yanıtla
    Kırbaçlı: Seni kırbaçla döverim 0 0 Black: Edepsiz 0 0
  • yusuf yılmaz yakıcı: o aslında senden yatmanı ıstememıstır emın ol ortadakı kavga sevgıye donussun dıye yapmıstır kendını korurken bırısını öldüremezsın artı neden korumaya calışıyorsunkı kocan degılmı evde kavga edıp gıdıp baskasıylamı yatsa ıyı delı karı 42 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement