Komedi Ödülleri İçin Jim Carrey ve Eddie Murphy Atağı - Son Dakika
Güncel

Komedi Ödülleri İçin Jim Carrey ve Eddie Murphy Atağı

Komedi Ödülleri İçin Jim Carrey ve Eddie Murphy Atağı

Türkiye Komedi Ödülleri ile alakalı dünyanın en ünlü komedyenlerinden Jim Carrey veya Eddie Murpy'in ana jüride yer alması için görüşmeler başladı.

21.04.2014 14:10  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medyadoktoru yapım firması tarafından gerçekleşecek olan Türkiye Komedi Ödülleri ile alakalı dünyanın en ünlü komedyenlerinden Jim Carrey veya Eddie Murpy'in ana jüride yer alması için görüşmelerin başladığı açıklandı.

Medyadoktoru yapım firması tarafından yapılan açıklamaya göre, Türk komedisinin uluslar arası platformlarda tanıtılması amacıyla ve başlı başına yetenek, ince zeka isteyen, komedinin ve komedyenlerin ulusal, uluslar arası platformlarda hak ettikleri şekilde anlaşılır olması, profesyonellerin ödüllendirilmesi, seslerini, işlerini uluslararası boyutlarda duyurmaları için 28 Eylül de gerçekleşeceği açıklandı.

JİM CARREY VE Eddie Murphy İLE GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

Farklı alanlarda değerli isimlere ve projelere ödül verecek olan Türkiye Komedi Ödülleri ile alakalı dünyanın en önemli komedyenlerinden olan Jim CARREY ve Eddie Murphy'in ana jüride olması için görüşmelere başladıklarını bildiren Medyadoktoru yapım firması yetkilileri, 'Jim Carrey veya Eddie Murphy ülkemize gelmesi için görüşmelere başladık. Dünyanın ilgisini Türk komedisine ve Türk komedyenlerine çekmek için bu girişimde bulunduk. Biz ülke olarak komedi ve espri konusunda çok iyi zekaya sahibiz. Hayatımıza renk katan, neşe katan komediye ve komedyenlere yıllardır yapılan organizasyonlarda olduğu gibi uluslararası alanlarda da hak ettiği ilginin gösterilmesini amaçlıyoruz. Şuanda Jim Carrey ve Eddie Murphy menajerleri ile yazışmalarımız başladı.''

25 kategoride ödüllerin verileceği Türkiye Komedi Ödüllerinde Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı, özel kurum ve kuruluşlara da proje ile alakalı bilgi verileceği ve projeyi desteklemeleri için görüşmeler yapılacağı bildirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Komedi Ödülleri İçin Jim Carrey ve Eddie Murphy Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement