Konak Mahallesi'nin Kanalizasyon Sorununa Çözüm - Son Dakika
Güncel

Konak Mahallesi'nin Kanalizasyon Sorununa Çözüm

Konak Mahallesi\'nin Kanalizasyon Sorununa Çözüm

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Konak Mahallesi Karanfil Sokak'taki kanalizasyon hattında sürekli arıza yaşanması üzerine hattın sorunlu bölümünü yeniledi.

10.07.2018 14:12

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların refah içerisinde yaşamaları için il genelinde altyapı çalışmalarına ara vermiyor. MASKİ ekipleri bu kapsamda, Sarıgöl ilçesine bağlı Konak Mahallesi Karanfil Sokak'taki kanalizasyon problemini de çözüme kavuşturdu. Mahalledeki mevcut kanalizasyon şebekesinin sorunlu kısmı MASKİ ekipleri tarafından yenilendi. Döşenen yeni hat sayesinde mahalle sakinlerinin eski hattan dolayı yaşadıkları mağduriyet ortadan kaldırıldı. MASKİ İlçe Şefi Veli Toktaş ile Konak Mahalle Muhtarı Ali Eşbah çalışmayı yakından takip etti.

"MASKİ adeta vatandaşın sesi oldu"

Konak Muhtarı Ali Eşbah, "Mahallemizin bir bölümünde kanalizasyon sorunu yaşıyorduk. Sık sık arızalara neden olan kanalizasyon hattımız, MASKİ tarafından yenilendi. Biz, sıkıntılarımızı dile getirmeden MASKİ yetkilileri çalışmalara başlamış oluyor. MASKİ, adeta vatandaşın sesi oldu. Yapılan hizmetlerin hepsi için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konak Mahallesi'nin Kanalizasyon Sorununa Çözüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement