Konya'da silahlı kavga: 3 ölü - Son Dakika
3. Sayfa

Konya'da silahlı kavga: 3 ölü

- Konya'da silahlı kavga: 3 ölü Kadınhanı ilçesinde alkollü eğlence mekanı çıkışındaki kavgada 3 kişi hayatını kaybetti Konya'nın Kadınhanı ilçesinde alkollü eğlence mekanı çıkışında iki grubun tartışmasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti.

23.03.2022 10:36  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Konya'da silahlı kavga: 3 ölü

Kadınhanı ilçesinde alkollü eğlence mekanı çıkışındaki kavgada 3 kişi hayatını kaybetti

KONYA - Konya'nın Kadınhanı ilçesinde alkollü eğlence mekanı çıkışında iki grubun tartışmasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 04.25 sıralarında Kadınhanı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.T., M.A., F.Ş, Ş.Ç., N.T. ve A.A.Ç. gittikleri alkollü eğlence mekanında Ş.Ö., M.B. ve K.Y. ile alacak verecek meselesinden tartışarak ayrıldı. Mekan çıkışında tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucunda, Ş.Ö., K.T. ve M. A. yaralandı. Ş.Ö. kaldırıldığı Kadınhanı Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, K.T. ve M.A. yapılan ilk müdahalelerinin ardından Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. K.T. ve M.A. da hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kavgada, Ş.Ç., F.Ş. ve K.Y. de silahla hafif yaralandı. Olayla ilgili yaralı şahıslar ve N.T. gözaltına alınırken, 2 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek ve boş-dolu kovanlar ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Konya\'da silahlı kavga: 3 ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Konya'da silahlı kavga: 3 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement