Konya'daki cinayetin zanlıları Isparta'da yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Konya'daki cinayetin zanlıları Isparta'da yakalandı

Konya'daki cinayetin zanlıları Isparta'da yakalandıKONYA Konya'da kendisinden haber alınamayan ve evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan kişinin cinayet zanlıları kaçtıkları Isparta'da yakalandı.

13.03.2022 11:41  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'daki cinayetin zanlıları Isparta'da yakalandı

KONYA Konya'da kendisinden haber alınamayan ve evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan kişinin cinayet zanlıları kaçtıkları Isparta'da yakalandı. Konya'ya getirilen 2 zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 10 Mart Perşembe günü merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış halde bulunan 35 yaşındaki Fayzullah Fadai'nin, sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından Konya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayete kurban giden şahsın şüphelilerini tespit etmek için çalışma başlattı. Yürütülen araştırmalar sonucunda cinayet zanlılarının N.H. ve A.A. isimli şahıslar olduğu ve olaydan sonra Isparta'ya kaçtıkları tespit edildi. Kurulan özel bir ekip, cinayet zanlılarını yakalamak için Isparta'ya gönderildi. Yapılan araştırmalar neticesinde 2 zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin verdikleri ilk ifadede cinayeti alacak verecek meselesi yüzünden işledikleri öne sürüldü. Cinayet zanlıları, polisteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya\'daki cinayetin zanlıları Isparta\'da yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Konya'daki cinayetin zanlıları Isparta'da yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement