KONYA Komşusunu öldürüp, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki zanlı Gözüm döndü, tüfekle ateş ettim - Son Dakika
Güncel

KONYA Komşusunu öldürüp, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki zanlı Gözüm döndü, tüfekle ateş ettim

Komşusunu öldürüp, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki zanlı Gözüm döndü, tüfekle ateş ettimKONYA'da komşusu Mehmet Çakın'ı(56) av tüfeğiyle vurup öldüren ve komşusunun eşi, iki oğlu ile bir yakınını yaralayan M.C.Ç.

15.07.2019 15:06  Güncelleme: 15:12

Komşusunu öldürüp, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki zanlı Gözüm döndü, tüfekle ateş ettim

KONYA'da komşusu Mehmet Çakın'ı(56) av tüfeğiyle vurup öldüren ve komşusunun eşi, iki oğlu ile bir yakınını yaralayan M.C.Ç.(17), kendisi ve babasına küfür ettiği için gözü döndüğünden tüfekle ateş ettiğini söylediği öğrenildi. M.C.Ç.'nin ifadesinde komşusunun çocuklarının egzozu açık motosiklete binip gürültü çıkarttıkları için o anları cep telefonuna kaydettiğini belirterek, Videoya kaydedip polise şikayet edecektim. Video çektiğimi fark edince babama ve bana küfrettiler. Gözüm döndü, tüfekle ateş ettim. Bana engel olan babama da tüfeği doğrulttum. dediği öğrenildi. M.C.Ç.'nin tüfekle ateş etmesi ve yaralıların yerde yatma anı ise cep telefonu kamerasına kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında, merkez Meram ilçesi Kozağaç Mahallesi Şehit Mustafa Yılmaz Sokak'ta meydana geldi. Mehmet Çakın, husumetli olduğu karşı komşusunun oğlu M.C.Ç.'nin yanına gidip, iddiaya göre Evi niye gözetliyorsun Evin fotoğraflarını niye çekiyorsun dedi. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmaya Mehmet Çakın'ın oğulları Cihan ve Mustafa ile M.C.Ç.'nin babası Yılmaz Ç. de dahil oldu. Tartışma sırasında evden av tüfeğini alan M.C.Ç., bahçe kapısının önden, çocuklarını eve girmesini söyleyen ve kendi kapılarının önünde olan Mehmet Çakın'ı ile oğulları Cihan ve Mustafa, o sırada tartışmayı duyup çıkan eşi Şengül Çakın ve yakını Mustafa Gürler'in üzerine ateş açtı. Mehmet Çakın, oğulları, eşi ve yakını vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar nedeniyle yaralandı. Sırtından yaralanan ve yere yığılan Mehmet Çakın, ihbar üzerine gelen sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralı 4 kişi de ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan 4 yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

MOTOSİKLETLERİN EGZOZLARINI KAMERAYA KAYDEDİP POLİSE VERECEKMİŞ

M.C.Ç. ile olaya karıştığı öne sürülen babası Yılmaz Ç. gözaltına alındı. Daha öncede komşularının evine tüfekle ateş açtığı için hakkında soruşturma başlatılan M.C.Ç., ifadesinde komşusunun çocuklarının bindikleri motosikletle gürültü yaptıklarını öne sürdü. M.C.Ç, ifadesinde, Egzozları çok ses yapan motosikletlere biniyorlardı. Biz de rahatsız oluyorduk. Videoya kaydedip polise şikayet edecektim. Video çektiğimi fark edince babama ve bana küfrettiler. Gözüm döndü, tüfekle ateş ettim. Bana engel olan babama da tüfeği doğrulttum dediği öğrenildi.

OLAY ANI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öldürülen Mehmet Çakın'ın yakınlarının ise tartışmanın ardından M.C.Ç.'nin tüfekle ateş etme anını cep telefonu kamerasına kaydettiği görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, M.C.Ç.'nin evlerinin önünde elinde tüfekle, Mehmet Çakın'ın ve ailesinin üzerine doğru ateş etmesinin ardından, evin bahçesine kaçan yaralılar yerde yattı. M.C.C.,'nin kendisine engel olmaya çalışan babasına da bir ara tüfeğin namlusunu doğrulttuğu görüntülerde yer aldı. M.C.C. ve babası Yılmaz Ç. ifadelerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

(

KONYA Komşusunu öldürüp, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki zanlı Gözüm döndü, tüfekle ateş ettim
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KONYA Komşusunu öldürüp, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki zanlı Gözüm döndü, tüfekle ateş ettim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement