Kosovalı Cansu, Edirne'de Tedavi Edilecek - Son Dakika
Güncel

Kosovalı Cansu, Edirne'de Tedavi Edilecek

Kosova milletvekilinin yardım talebiyle Edirne'ye getirilen kanser hastası Cansu, Edirne Kamu Hastaneleri Birliği tarafından tedavi ettirilecek.

23.12.2013 14:42  Güncelleme: 15:44

Kosova Milletvekili Enis Kervan'ın yardım talebi üzerine Prizren'den Edirne'ye getirilen kanser hastası Cansu Kaymakçı'nın tedavisi Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nce Edirne'de sürdürülecek.

Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. İlhan Açıkgöz, yaptığı yazılı açıklamada, Kosova milletvekili Kervan'ın yardım talebi üzerine damakta embriyolojik sarkom teşhisi konulan Kaymakçı'nın (14), ailesiyle Edirne'ye getirildiğini ve tedavisinin planlandığını belirtti.

Açıkgöz, Edirne'nin, güçlü Türkiye'ye ihtiyaç duyan yakın coğrafyadaki insanlara karşı sınır kenti olması nedeniyle sorumlulukları olduğunu ifade etti.

Kosova Milletvekili Kervan da pek çok alanda olduğu gibi güçlü Türkiye'nin gücünü yanlarında hissettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Değerli doktorlarımız, yöneticilerimiz Cansu'nun zor gününde yanında oldular. Türkiye'ye güvendiğimiz için ve her zaman bizi kucakladığı için sizlere başvurduk. Malumunuz Kosova'da henüz şartlar yeterli seviyede değil. Sizin gibi dost bir ülkenin yanımızda olduğunu bilmek bizleri güçlendirmektedir. Özellikle bunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. İyi ki varsınız. Bu katkılarınızdan dolayı Cansu ve ailesi de çok memnun. Allah'tan kızımıza da şifalar diliyoruz. İnşallah daha da sağlıklı olur."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kosovalı Cansu, Edirne'de Tedavi Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement