Sınav merkezini bulmakta güçlük çeken genç KPSS'yi saniyelerle kaçırdı - Son Dakika
Güncel

Sınav merkezini bulmakta güçlük çeken genç KPSS'yi saniyelerle kaçırdı

Kırıkkale'de sınav merkezini bulmakta güçlük çekince KPSS'yi saniyelerle kaçıran 19 yaşındaki genç büyük üzüntü yaşarken suçu okul çevresinde yönlendirici bir tabela bulunmamasına attı.

06.11.2022 13:14  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamu Personel Seçme Sınavı Ortaöğretim sınavına giren adaylar heyecan yaşadı. KPSS'ye girmek için Kırıkkale Üniversitesine gelen Samet Kaplan (19), yönlendirici levhaların olmamasını ifade ederek, sınav merkezini bulmakta güçlük çektiğini söyledi.

10 SANİYE İLE KAÇIRDI

Kaplan, saat 10:00'da kapıların kapanmasıyla da aylarca çalıştığı KPSS'yi 10 saniye süreyle sınava giremediğini belirtti. Aracını park edecek yere servis park edildiğini iddia eden Kaplan "Kırıkkale Üniversitesi'ne giriş yaptık sınav olmak için. Biz de güvendik sadece 'soldan devam et' dediler. Başka da bir şey söylemediler. Biz sol tarafa girdik araba çekeceğimiz yeri servisle kapatmışlar. Biz araba çekecek yer bulamadık. Burada bir tane abi vardı onunla da tartışmaya girdik. Hiçbir bilgilendirme tabelası yok" dedi.

Bütün emekleri çöp oldu! KPSS'yi saniyelerle kaçıran genç, okulun önünde kalakaldı

"KİMSE BENİ YÖNLENDİRMEDİ"

Kaplan, "Ben buraya geldiğimde köşeden döndüğümde kapılar kapandı. Ben sadece 10 saniyeyle içeri alınmadım. Yönlendirici tabelanın olmaması. Buradan giriş olduğunu bilseydim rahat bir şekilde sınavıma giriş yapabilirdim. Güvenlik sadece soldan dedi başka da kimse beni yönlendirmediği için yani sınava giriş yapamadım" diye konuştu.

Sınav merkezini bulmakta güçlük çeken genç KPSS\'yi saniyelerle kaçırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sınav merkezini bulmakta güçlük çeken genç KPSS'yi saniyelerle kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Emre Özer: Millet 1 saat önceden gidiyor gitmeden önce de yerine bakıyor. Ders olsun kardeşim sana bundan sonra yapacağın şeyleri daha fazla ciddiye alırsın 53 5 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: Bu sınavı ciddiye alsaydın önceden gelip görürdün sınav yerini hata sende 42 4 Yanıtla
  • Mahmut: ciddiyetsizliğinin faturasını başka yerlere kesmeye gerek yok haber değeri de yok bunun 39 3 Yanıtla
  • Zeynep Kartal: İnsanlar sınav yerlerine saatler hatta günler öncesinden bakmaya gidiyor. Üzüldüm ama bu işi daha ciddiye alması lazımdı. Güvenlik görevlisinin bir suçu olduğunu düşünmüyorum suçlayacak birilerini aramasın bence suçu kendinde aramalı ama yine de üzüldüm emek emektir sonuçta 5 0 Yanıtla
  • Şenol Mirza: Polisin seni götüreceğini biliyorsun senden birşey olmaz 3 0 Yanıtla

Advertisement