Küçük Bir Rica Filmi - Son Dakika
Sinema

Küçük Bir Rica Filmi

Küçük Bir Rica Filmi

Küçük Bir Rica filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Küçük Bir Rica filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

04.06.2018 06:54

Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı yerine getiren Stephanie'yi şaşırtan şey ise Emily'nin beklenmedik bir şekilde ortadan kaybolmasıdır. Emily’ye ulaşmak için telefonlar, mesajlar çare etmeyince Stephanie vlogunun takipçilerini de devreye sokar. Ancak asıl kabus Stephanie ile Emily’nin kocası endişeli arayışlarının sonunda Emily’ye ulaşınca başlayacaktır..

Yönetmen: Paul Feig

Senaryo: Paul Feig, Darcey Bell

Oyuncular: Blake Lively, Linda Cardellini, Anna Kendrick, Rupert Friend, Andrew Rannells, Eric Johnson, Jean Smart, Sarah Baker , Henry Golding, Kelly McCormack, Cyndy Day, Gia Sandhu, Melodie Johnson, Glenda Braganza, Nicole Peters, Allison Wilson- Forbes, Lauren Peters, Lucas Kalechstein, Sugenja Sri, Joshua Satine, Ian Ho, Zach Smadu, Danielle Bourgon, Kerry-Lee Finkle, Patti Harrison, Noorin Gulamgaus, Katherine Cullen, Daisy Fernando, Paul Jurewicz, Cristian Perri, Jiah Mavji, Glen Brough, Kimberly Rowntree, Dyanne Ramsay, Jake Gosden

Filmin Türü: Suç

Orijinal Adı: A Simple Favor

Yapımcı Firma: Feigco Entertainment

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 14.09.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Küçük Bir Rica Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement