Küçükçekmece'de Eller Semaya Şehitler İçin Açıldı - Son Dakika
Yerel

Küçükçekmece'de Eller Semaya Şehitler İçin Açıldı

Küçükçekmece Atakent Hacı Ömer Çetinsaya Camii avlusunda kurulan iftar sofrasında bir araya gelen vatandaşlar şehitler için dua etti.

08.06.2016 11:29

Küçükçekmece Atakent Hacı Ömer Çetinsaya Camii avlusunda kurulan iftar sofrasında bir araya gelen vatandaşlar şehitler için dua etti.

Gönüllerin rahmet, paylaşma ve hoşgörüyle dolduğu onbir ayın sultanı Ramazan ayının ikinci gününde Küçükçekmece Belediyesi iftar sofrasını, Atakent Hacı Ömer Çetinsaya Camii avlusunda kurdu.

İftar programına AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKANDAN BİRLİK MESAJI

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, " Vezneciler' de meydana gelen patlama sonucu yaşamını yitiren şehitlerimizi ve Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu vatan için canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

DUALAR ŞEHİTLER İÇİN EDİLDİ

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ise, "Bugün gerçekleştirilen hain saldırı hepimizin yüreğini dağladı. Bilerek ve isteyerek görevi başındaki yiğitlerin canlarının alınması bizi mahvediyor" diyerek, vatandaşları Fatih Camii'nde şehitler için kılınacak cenaze namazına davet etti. İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç da terörü lanetleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ezan sesinin duyulmasının ardından vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açtı. Yenen yemeklerin ardından, vatandaşlar Hacı Ömer Çetinsaya Cami İmam Hatibi Ahmet Özyurt'un duası eşliğinde ellerini semaya açarak, yaşamını yitiren şehitler için dua etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükçekmece'de Eller Semaya Şehitler İçin Açıldı - Son Dakika


Advertisement