Kumluca Kültür Merkezi 29 Ekim'de Açılacak - Son Dakika
Güncel

Kumluca Kültür Merkezi 29 Ekim'de Açılacak

Kumluca Belediyesi tarafından, Bağlık Mahallesi'nde yaptırılan çok amaçlı kültür merkezinin 29 Ekim'de hizmete gireceği bildirildi.

23.09.2017 10:50

Kumluca Belediyesi tarafından, Bağlık Mahallesi'nde yaptırılan çok amaçlı kültür merkezinin 29 Ekim'de hizmete gireceği bildirildi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede büyük bir eksikliği giderecek ve ilçeye değer katacak kültür merkezi binasının en kısa sürede tamamlanması için çalıştıklarını söyledi.

Kültür merkezi binasının yapımının tamamlanmasının ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılışını yaparak halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Çetinkaya, kültür merkezinin içerisinde barındırdığı sosyal alanlarıyla ilçede büyük bir eksikliği gidereceğini belirtti.

Toplam 3 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip kültür merkezi içerisinde birçok etkinlik yapılabileceğini anlatan Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Kültür merkezi binası içerisinde, 300 metrekare kütüphane, sergi salonu, 500 kişilik konferans salonu, iki derslik, kafeterya, çok amaçlı teras ve mescit bulunuyor. Binanın dış cephesinde kemer ve sütunlarında Selçuklu motifleri kullanıldı. Emeği geçen ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca Kültür Merkezi 29 Ekim'de Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement