Kupa Yapı Kış Bahçesi Sistemleri'nde Liderliğe Oynuyor - Son Dakika
Emlak

Kupa Yapı Kış Bahçesi Sistemleri'nde Liderliğe Oynuyor

Kupa Yapı Kış Bahçesi Sistemleri\'nde Liderliğe Oynuyor

Kupa Yapı Kış Bahçesi Sistemleri'nde marka olma yolunda hızla ilerliyor.

12.04.2018 05:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kış Bahçesi Sistemleri'nde marka olma yolunda hızla ilerliyor. Başta İstanbul olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında Kış Bahçesi projeleriyle adından söz ettiren ve tercih edilen Kupa Yapı  sektörünün lider firması olmaya hazırlanıyor.

KIŞ BAHÇESİ SİSTEMLERİ

Kış Bahçeleri sistemleri firmalarından birisi olan kupayapı olarak bu sistemle alakalı alan cam çatı kapalı tavan kiremit şingıl çatı sistemlerinin imalatı ve montajını yapmaktayız. Son yıllarda büyük artış gösteren kış bahçe sistemleri teras ve boş bahçe önlerinde kullanılmaya başlandı.

Cam Oda Kış Bahçesi Sistemleri Acarkent

Villa Önü Kış Bahçesi Sistemleri Cam Tavan Modelleri

Yukarıdaki kış bahçesi modelinde etrafı alüminyum hebeschiebe sürme sistem çatı 6gen viktorial olarak yapılmıştır.

Cam tavan villa kış bahçesi sistemleri alüminyum sürme sistem uygulama

Alüminyum Hebeschiebe sürme kış bahçesi sistemleri uygulama

Kış bahçesi modelleri teras giriş kapatma sistemleri

Teras ve Balkon kapama  yaptıracak müşteriler bu sistemi yaptırmadan en çok merak ettiği konuların başında yalıtım servis ve sistemin garantisi oluyor.Statik hesaplarına göre yapılan kış bahçesi sistemleri beton bina ömrü kadar kullanılabilir.

Cam çatı modelleri bina önü bahçe kapatma sistemleri

Yapılacak yere göre kullanılan çelik alüminyum ve pvc profilleri sayesinde hiç bir sıkıtı yaşamadan bir ömür boyu oda olarak yaşabilirsiniz.

Açılır Tavan tente kapatma modelleri

Piyasada son yıllarda kış bahçeleri yapıyoruz diye ortaya çıkan firmalar bir çok müşteriyi yarı yolda bırakarak mağdur etmişlerdir.Özellikle yalıtım konusunda uzman olmayan firmalar bu sektöre büyük darbe vurmuşlardır. Sizde kış bahçesi yaptırmaya karar verdiğinizde yapacak firmanın referansları firma geçmisine özellikle dikkat etmeniz gerekmektedir.

Alüminyum Hbşb Sürme Giriş önü kapatma modelleri

Kupa yapı sistemleri olarak uzmanlık alanlarımızdan birisi olan kışın kullanabilen kapalı bahçe imalatı ve montajı yapmaktayız Bu sistemlerinde en çok tercih edilen modellerden birisi de çatı balkon ve teras kapama sistemleri de denilen teras kış bahçesi modelidir. Son yıllarda yapılan yeni tarz konutların dublex balkon ve teraslarını oda olarak kullanmak isteyen müşteriler teras kış bahçesi yaptırmaya karar veriyor

Teras Kapatma modelleri fiyatları

Yukarıda örneklerini sunduğumuz teras modellerinde çatı sistemleri güneş kontrol özellikli etrafı kömmerling pvc pencere sistemleri ve ısı yalıtımlı alüminyum sistemleri ile kapatılarak kombine edilmiştir.Bu sistem yaz kış çok rahatlıkla kullanılabilen oda sıcaklığı rahatlığında oturabileceğiniz kış bahçesi modelidir.2018 yılı girerken kış bahçesi sistemlerinde özellikle açılır tavan pergole kapatmalarında giyotin cam hareketli küpeşte büyük rağbet görmeye başladı.Alandan yer kaybetmek istemeyen cafe lokanta ve ufak balkon sahipleri bu sistemi kullanmaya başladı.Hareketli olarak aşağı yukarı hareket eden kanat sayesinde kullanımı çok kolay ve pratik dir.

Kaynak: Projemlak

Son Dakika Emlak Kupa Yapı Kış Bahçesi Sistemleri'nde Liderliğe Oynuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement