Kur'an Eğitimine Katkı Verenlere Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Kur'an Eğitimine Katkı Verenlere Teşekkür

Kur\'an Eğitimine Katkı Verenlere Teşekkür

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, İlçe Müftülüğünün çalışmaları sonucu Kuran Kursu sayısı 20'ye çıkarken, kursların açılmasında katkıda bulunanlara teşekkür belgesi verildi.

05.04.2013 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, İlçe Müftülüğünün çalışmaları sonucu Kuran Kursu sayısı 20'ye çıkarken, kursların açılmasında katkıda bulunanlara teşekkür belgesi verildi.

Nuri Yücel Kuran Kursu'nda düzenlenen törende Kaymakam Ahli Uslanmaz, hayırseverlere teşekkür plaketlerini verirken, Müftü Oğuz Metin de konuşmasında kurslara daha çok vatandaş beklediklerini söyledi. Müftü Oğuz Metin'in yoğun çalışmaları sonucu,

ilçede 5 olan Kuran Kursu sayısı 20'ye çıkarken çok sayıda vatandaş da kurslara destek oldu. Kuran kurslarının tefrişinde katkıda bulunan 22 kişiye Kaymakam Ali Uslanmaz tarafından teşekkür belgesi verilirken coşku yaşandı. Müftü Oğuz Metin, konuşmasında hayırsever vatandaşlara teşekkür etti. Herkesin Kuran öğrenmesini istediklerini anlatan Müftü Oğuz Metin, açılan kurslara kadınların katıldıklarını bildirdi. Her kursa en az 15 kişinin katıldığını bildiren Müftü Oğuz Metin, "Kuran elden ele gönülden gönüle bir harfi değişmeden günümüze kadar gelmiştir. Kuran okunmalı ve yaşanmalı. Kim Kurana sarılırsa kurtuluşa erer. Kuranın gayesi insanların dünya ve ahiret mutluluğudur. Peygamberimiz (SAV),Kuranı bizlere emanet etti. Kuranı okumasını bilmeyen kalmasın. Şu anda açılan kurslarımıza bayanlar katılıyorlar. Erkekleri de kurslara bekliyoruz. Kurslarımızın binalarının teminin de ve tefrişinde katkısı olanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Kuyumcu Köyü imamı Kuran okudu.

Hayırseverlere teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından da konuklara pasta ve börek ikramı yapıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kur'an Eğitimine Katkı Verenlere Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement