Küre'de Trafik Kazaları: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Küre'de Trafik Kazaları: 2 Yaralı

Küre\'de Trafik Kazaları: 2 Yaralı

Küre'de yağmur ve sis nedeniyle meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, 2 kişi yaralandı.

17.04.2013 12:26

Küre'de yağmur ve sis nedeniyle meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun Küre ilçesinde aşırı yağışlar ve yoğun sis nedeniyle Camiliköy mevkiinde trafik kazası yaşandı. İlçe merkezinden Camiliköy istikametine gitmekte olan Kerem Mahmutçu yönetimindeki 37 PF 910 plakalı otomobil, yoğun sisin etkili olduğu bölgede, bir benzin istasyonunun önündeki tabelaya çarptı. Kazada, herhangi bir yaralanma olmadı.

Aynı noktada yaşanan diğer kazada ise, Sadık Değirmenci yönetimindeki 37 ECE 964 plakalı otomobil, yoğun sis nedeniyle, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tabelalara çarparak takla attı. Kazada, sürücü Değirmenci ile yanında yolcu olarak bulunan Hüseyin Karagöz yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Öte yandan trafik ekipleri, kazaların sık sık yaşandığı bölgelerde denetimlerini arttırdı. Ekipler, "Sürücülerin sisli ve yağışlı havalarda seyir halindeyken daha dikkatli olmaları ve öndeki araçlardan ortalama olarak 10 metre uzaklıkta seyretmeleri gerekir" uyarısında bulundu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küre'de Trafik Kazaları: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement