Küreversiteli Öğrencileri "Turizm ve Kültürel Miras" Konusunda Bilgilendirildi - Son Dakika
Yerel

Küreversiteli Öğrencileri "Turizm ve Kültürel Miras" Konusunda Bilgilendirildi

Küreversiteli Öğrencileri "Turizm ve Kültürel Miras" Konusunda Bilgilendirildi

Kastamonu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcı Yard.Doç.Dr.Muharrem Avcı Küreversiteli Öğrencileri Küre'de bir araya geldi.

17.07.2013 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcı Yard. Doç. Dr. Muharrem Avcı Küreversiteli Öğrencileri Küre'de bir araya geldi.

Kastamonu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yard. Doç Dr. Muharrem Avcı, Küreversiteli öğrencilere "Kastamonu'da Sürdürülebilir Turizm ve Kültürel Miras" ile "Kastamonu'nun Türkiye İnanç Turizmi ile Hoşgörünün Kültürümüzdeki Yeri" konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Kastamonu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yard. Doç Dr. Muharrem Avcı, Küreversiteli öğrencilerin sorularını yanıtladı. Küreversiteli öğrencilerin çalışmalarından haberdar olduğunu ifade eden, Muharrem Avcı, gençlerin bu tür projelerde yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Küreversiteli öğrencilerin etkinliklerinde de mümkün olduğunca yer alacağını vurguladı.

Küreversiteli öğrenciler, Kastamonu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yard. Doç Dr. Muharrem Avcı'ya kendilerine vakit ayırdığı için teşekkür ettiklerini ifade ettiler. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küreversiteli Öğrencileri 'Turizm ve Kültürel Miras' Konusunda Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement