Kürşad Tüzmen'i Darp Davası Düştü - Son Dakika
Güncel

Kürşad Tüzmen'i Darp Davası Düştü

CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın oğlu Gökhan Ayaydın'ın, eski Devlet Bakanı Tüzmen'i "kasten yaralama" suçundan yargılandığı dava, şikayetin geri çekilmesi nedeniyle düşürüldü

26.06.2013 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın oğlu Gökhan Ayaydın'ın, eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'i, 9 Haziran 2012'de bir düğünde, "kasten yaraladığı" gerekçesiyle yargılandığı dava, şikayetin geri çekilmesi nedeniyle düştü.

Ankara 14. Sulh Ceza Mahkemesinde görülen davaya tarafların avukatları katıldı. Duruşmada, Tüzmen'in şikayetini geri çekmesi dolayısıyla davanın düşmesine karar verildi.

Ayaydın'ın avukatı Deniz Aksoy, AA'ya yaptığı açıklamada, müvekkilinin veya babasının müştekiyken Tüzmen'in sanık olduğu başka davalar bulunduğunu ifade ederek, tarafların imzaladıkları protokolle bütün davalardaki şikayetlerini karşılıklı geri çektiklerini bildirdi.

İddianamede, Tüzmen ile CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın arasında, iddianame konusu olay öncesinde bir gerginlik yaşandığının kamuoyuna yansıdığı belirtilerek, bu gerginlikten bir süre sonra Gökhan Ayaydın'ın, düğünde karşılaştığı Tüzmen'e kafa attığı kaydediliyor ve 4 aydan 1 yıla kadar hapsi isteniyordu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kürşad Tüzmen'i Darp Davası Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement