Kurtulmuş, 15 Temmuz Şehitlerinin Yeğeninin Nişan Yüzüğünü Taktı - Son Dakika
Güncel

Kurtulmuş, 15 Temmuz Şehitlerinin Yeğeninin Nişan Yüzüğünü Taktı

Kurtulmuş, 15 Temmuz Şehitlerinin Yeğeninin Nişan Yüzüğünü Taktı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve eşi Sevgi Kurtulmuş, 15 Temmuz şehitlerinin yeğeni Bengü Gülşen ile Gökhan Başaran'ın nişan yüzüklerini taktı.

04.03.2017 22:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve eşi Sevgi Kurtulmuş, 15 Temmuz şehitlerinin yeğeni Bengü Gülşen ile Gökhan Başaran'ın nişan yüzüklerini taktı.

Kurtulmuş, Medya Çalıştayı'na katılmak üzere geldiği Kızılcahamam'da, 15 Temmuz şehitleri Mehmet, Hakan ve Lütfi Gülşen'in yeğeni Bengü Gülşen ile İlhan ve Ayten Başaran'ın oğlu Gökhan Başaran'ın, Nisa Düğün Salonu'ndaki nişan törenine katıldı.

Mehmet ve Hakan Gülşen'in annesi olan Muzaffer Gülşen'in elini öpen Kurtulmuş, şehitlerin torunları ve kızlarıyla da sohbet etti.

Mehmet ve Hakan Gülşen'in kardeşi Nizami Gülşen ile nişan sahiplerine "Hayırlı olsun" dileğinde bulunan Kurtulmuş, çiftin yüzüklerini taktı.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, üç şehidin cenaze törenine katıldığını hatırlattı.

Törenin çok hüzünlü olduğunu belirten Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Ben de günlerce o cenaze töreninin etkisinde kaldım. Üç şehidimize ve bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bir ailenin kendi evlatlarına, çocuklarına bırakacağı en büyük şeref şehitlik rütbesidir. Amcaları, kızımıza böylesine güzel bir mertebeyi miras olarak bıraktı. Bu mirası korumak, ailenin bütün fertlerine borçtur. Şehitlerimizin hakkını, hukukunu korumak, ailelerinin hakkını, hukukunu korumak da devleti yönetenler olarak bizlerin boynunun borcudur. Allah şehitlerimize rahmet eylesin, Hazreti Peygambere komşu eylesin. İnşallah o hainlerden millet olarak hesabını soracağız. Onların yaptıklarını burunlarından fitil fitil getireceğiz."

Törene Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve çok sayıda davetli katıldı.

Ankara Kızılcahamam'da yaşayan ve FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önüne gelen Gülşen ailesinin 3 ferdi şehadet şerbetini içmişti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla Kızılcahamam'dan 70 kilometre yol gelerek vatan savunmasına iştirak eden aynı aileden Mehmet Gülşen (61), kardeşi Hakan Gülşen (43) ile kuzenleri ve enişteleri olan Lütfi Gülşen (63) darbecilerin F-16 uçağından attığı bomba sonucunda şehit olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurtulmuş, 15 Temmuz Şehitlerinin Yeğeninin Nişan Yüzüğünü Taktı - Son Dakika


Advertisement