Kütahya'da 112 Acil Çağrı Sistemi Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da 112 Acil Çağrı Sistemi Tanıtıldı

Kütahya\'da 112 Acil Çağrı Sistemi Tanıtıldı

Kütahya'da 112 olarak belirlenen tek acil çağrı sistemi tanıtıldı.

13.02.2017 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da 112 olarak belirlenen tek acil çağrı sistemi tanıtıldı.

Kütahya'da tek acil çağrı sistemine geçilmesi dolayısıyla 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünce bir alışveriş merkezinde tanıtım çalışması yapıldı.

Kütahya 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Tamer Yiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütahya'da tüm acil çağrıların 112 acil çağrı hattında birleştiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Yeni kurulan bir müdürlük olarak ilimizde vatandaşlarımızı bilgilendirmek, tanıtım yapmak ve farkındalığı artırmak için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinlikler kapsamında şehrimizde bulunan ve insanlarımızın en yoğun olarak bulunduğu alanlardan biri olan alışveriş merkezinde tanıtım standımızı ve fotoğraf sergimizi açtık. Burada vatandaşlarımıza tanıtım broşürlerimizi dağıtarak bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Açtığımız fotoğraf sergisinde ise olaylara müdahalede bulunan kurum ve kuruluşların olay anlarına ilişki fotoğrafları yer alıyor. İnsanlarımız bu fotoğrafları inceleyerek çalışmalar hakkında bilgileniyorlar."

Yiğit, acil numaraların birleşmesinin ardından yüzde 75 olan gereksiz çağrıların yüzde 66'lara kadar düştüğünü kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kütahya'da 112 Acil Çağrı Sistemi Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement