Kuzgun 15. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuzgun Son Bölüm İzle - Son Dakika
Güncel

Kuzgun 15. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuzgun Son Bölüm İzle

Kuzgun dizisinin 15. bölüm fragmanı yayınlandı! Ekranların sevilen dizisi Kuzgun 14. bölümüyle ekranlara geldi. Dila'nın ihanetiyle sarsılan kuzgun, Dila'nın isteğini kabul edecek mi? Kuzgun, Behram'ın torunu mu? Kuzgun dizisinin 14. bölümünde neler oldu?

22.05.2019 08:36  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzgun dizisi son bölümüyle Çarşamba akşamı ekranlara geldi. Yeni bölümde, hapisten yeni çıkan Rıfat öldürülecektir. Dila'nın ise bu saatten sonra durmaya niyeti yoktur.Kuzgun dizisinin 14. bölümünde neler oldu? 15'inci bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kuzgun dizisi hakkında merak edilenler…

15. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Çarşamba akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Kuzgun dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Rıfat ölmüştür ve Dila, onu öldürenin kendisi olduğunu söyler. Kuzgun, Dila'ya suçlu babası yüzünden kendisini nasıl sattığını sorar. Öte yandan Dila'nın tek istediği Behram'dır. Ancak Kuzgun onu Dila'ya vermek niyetinde değildir. Dila ise Kuzgun'un Behram'ın torunu olmadığını söyleyerek Behram'ı almakta kararlıdır. Kuzgun dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

Kuzgun 15. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuzgun Son Bölüm İzle
Kuzgun 15. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuzgun Son Bölüm İzle

14'ÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kuzgun, Dila'nın polis ile işbirliği yaptığını öğrenerek hayal kırıklığı yaşar. Derviş ise Dila'nın cezasını kendisi vermek istese de Kuzgun'un aklındaki plan çok farklıdır. Kuzgun, öte yandan Bilginler Holding'i batırmak için çaba sarf eder. Kuzgun'un gerçekleri öğrendiğinden habersiz olan Dila ise aşkla doludur. Babasına rağmen, Kuzgun'la yeni bir döneme adım atabilmek için tarafını belli eder. Dila aşk büyüsü içerisinde olsa da Kuzgun, Dila'nın ihaneti ve aşkı arasında büyük git geller yaşar.

Kuzgun 15. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuzgun Son Bölüm İzle

DERVİŞ, DİLA'YI SINAVA SOKACAKTIR

Ali, avukatlarından Rıfat'ın tutuksuz yargılanmasını sağlayabilecek bir yol olduğunu öğrenir. Dila kendini Kuzgun'la geçireceği bir ömrün hayaline kaptırmışken, Kuzgun, Derviş'ten Dila'ya bir görev vermesini ister. Ancak bu görev Dila için yeni bir başlangıç olacaktır. Rıfat, Ali'den serbest kaldığı zaman bela olacağını düşündüğünden Kuzgun'u hayatlarından çıkarmalarını söyler.

Kuzgun 15. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuzgun Son Bölüm İzle

RIFAT SERBEST KALMASIYLA KUZGUN HAREKETE GEÇER

Dila, sevkiyat gecesi bir oyununla yüz yüze gelecekken, Kuzgun'da başka bir planla karşılaşacaktır. Mahkeme günü gelir ve Rıfat hakkında tutuksuz yargılanma kararı verilir. Fakat Kuzgun Rıfat'ı rahat bırakmayacaktır. Rıfat'ın dışarı çıkmasıyla birlikte Kuzgun dört bir yandan Bilginler'e savaş açar. Diğer taraftan Derviş, kendisine karşı üst üste yanlışlar yapan Dila'ya ve ailesine ağır bir bedel ödetmek için harekete geçer. Bir yanda Kuzgun, diğer yanda Derviş, Dila'yı büyük bir oyunun içine çekeceklerdir.

Kuzgun 15. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuzgun Son Bölüm İzle

Son Dakika Güncel Kuzgun 15. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuzgun Son Bölüm İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement