Lapseki'de Çevre Çalıştayı - Son Dakika
Güncel

Lapseki'de Çevre Çalıştayı

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığınca 5'incisi düzenlenen çevre çalıştayı Lapseki'de yapıldı.

01.06.2016 14:11

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığınca 5'incisi düzenlenen çevre çalıştayı Lapseki'de yapıldı.

Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Dr. İsmail Temiz, Lapseki İÇDAŞ Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'ndaki çalıştayda, Çanakkale'de 10 hastane ve 1 ağız diş sağlığı merkezinin Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından yönetildiğini söyledi.

Temiz, mevzuatlar doğrultusunda çevre yönetim hizmetlerinin büyük titizlikle yürütüldüğüne işaret ederek, "Amacımız, mevzuatlara uyumun yanı sıra daha yaşanabilir bir çevre için alınması gereken tedbirleri, çevre yönetim faaliyetlerinin çalışan ve hasta güvenliği temelinde sürdürülmesini sağlamaktır." dedi.

Çevrenin insanın sağlıklı koşullarda yaşaması için son derece önemli olduğunu dile getiren Temiz, "Hiçbir tesis faaliyetleri esnasında çevreye zarar vermemelidir. Çevreyi korumak devletin ve milletin görevidir. Hastanelerimizde, başta atık yönetimi olmak üzere çevreyle ilgili tüm faaliyetlerde bu anlayışla hareket edilmektedir." diye konuştu.

Çalıştaya, Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Tezcan Sezgin, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Aşkın Mert, Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdullah Eren, Lapseki Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bekir Şahin ile sağlık görevlileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lapseki'de Çevre Çalıştayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement