LG'nin Yeni Mağazaları Hız Kesmiyor - Son Dakika
Güncel

LG'nin Yeni Mağazaları Hız Kesmiyor

LG\'nin Yeni Mağazaları Hız Kesmiyor

Yeni mağaza açılışlarını tüm hızıyla sürdüren LG Electronics'in bu seferki durakları Erzincan ve İzmir Aliağa'ydı.

08.05.2013 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'deki bayi sayısını hızla artıran LG Electronics Erzincan ve İzmir Aliağa'da iki yeni mağazasını faaliyete geçirdi. Mağaza sayısını 65'e çıkaran şirket, önümüzdeki günlerde yeni mağazalar açmaya devam edecek.

Erzincan'daki açılışa Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Vali Yardımcıları Abdullah Çiftçi ve Ahmet Türköz ile ETSO Başkanı Aydın Yalvaç katılırken; İzmir Aliağa'daki açılışa ise Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka ve Aliağa Belediye eski Başkanı Tansu Kaya katıldı.

LG Electronics olarak Türkiye'deki teknoloji meraklılarına en yeni ürünlerini ulaştırmaya büyük önem verdiklerini belirten LG Electronics Türkiye Beyaz Eşya ve Bayi Destek Direktörü Sehyun Yang, yeni mağazalarıyla Anadolu'daki tüketicilere daha etkin şekilde ulaşacaklarını söyledi. Bunun olumlu sonuçlarını 2013'ün başından itibaren açtıkları yeni mağazalarla almaya başladıklarını vurgulayan Yang, yeni adımlarının ise Erzincan ve Aliağa'daki LG mağazaları olduğunu ifade etti. Yang sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeni mağazalamızda ev elektroniğinden beyaz eşyaya kadar kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak geniş bir ürün yelpazesini tüketicilerle buluşturacağız. Bundan sonra Erzincan ve İzmir Aliağa'daki tüketicilerimiz yeni LG ürünlerine anında ulaşabilecekler. Öte yandan mağazalarda bulunan donanımlı yetkililer sayesinde, ürünler hakkında sorularını yönelterek ayrıntılı bilgi edinebilecekler."

LG Electronics'in üç büyük il dışında Anadolu'da 25'ten fazla şehirde mağazaları bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LG'nin Yeni Mağazaları Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement