Liderlik ve Girişimcilik Zirvesi' Gerçekleştirildi - Son Dakika
Genel

Liderlik ve Girişimcilik Zirvesi' Gerçekleştirildi

'Liderlik ve Girişimcilik Zirvesi' gerçekleştirildi TADDYönetim Kurulu Üyesi Ulusoy: "En büyük amacımız lider yetiştirmek"İSTANBUL - Tüm Afrika'nın Dostları Derneğitarafından düzenlenen "Liderlik ve Girişimcilik Zirvesi" gerçekleştirildi.

16.05.2017 07:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Liderlik ve Girişimcilik Zirvesi' gerçekleştirildi

TADDYönetim Kurulu Üyesi Ulusoy: "En büyük amacımız lider yetiştirmek"

İSTANBUL - Tüm Afrika'nın Dostları Derneğitarafından düzenlenen "Liderlik ve Girişimcilik Zirvesi" gerçekleştirildi.

Tüm Afrika'nın Dostları Derneği tarafından düzenlenen "Liderlik ve Girişimcilik Zirvesi" Dr. Enver Ören Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Prof. Dr. Resul İzmirli'nin de aralarında bulunduğu birçok konuşmacı katıldı.

İki oturumda gerçekleştirilen programda öğleden önce 'Liderlik, Osmanlının liderlik sırları' gibi konular ele alınırken, öğleden sonraki oturumda 'Afrika'da ticari pazar nasıl keşfedilir, tecrübe paylaşımının önemi, Afrika'daki fırsatlar ve riskler, Afrika'daki genç girişimciliğin önemi' başlıklı konular işlendi.

Tüm Afrika'nın Dostları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. İbrahim Ulusoy, program sonrası yaptığı açıklamada, en büyük amaçlarının lider yetiştirmek olduğunu belirterek,"Bugün Tüm Afrika Dostları Derneği olarak şerefli bir ecdadımızın olmasını hatırlamak ve dünyaya adaletle hükmetmiş liderler yetiştirmiş bir ecdadın torunları olarak tekrar geleceğe bir bakışta'Liderlik ve Girişimcilik Sempozyumu ve Zirvesi'adı altında hem Afrikalı gençlere hem Türk gençlere, gençlerimize ışık tutması açısından sahalarında ve alanlarında bu konuda akademisyen hocalarımızla beraber yapmış olduğumuz bir sempozyum" dedi.

Liderlik ve Girişimcilik Zirvesi\' Gerçekleştirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Liderlik ve Girişimcilik Zirvesi' Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement