Linet Konseri Biletleri Tükeniyor - Son Dakika
Yerel

Linet Konseri Biletleri Tükeniyor

Linet Konseri Biletleri Tükeniyor

Eğlence dünyasına yeni bir soluk kazandıran Ajans Bilge, 28 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirecekleri Linet konseri biletlerinin hızla tükendiğini söyledi.

20.02.2015 11:14  Güncelleme: 11:43

Konser organizasyonlarıyla kentteki eğlence dünyasına yeni bir soluk kazandıran Ajans Bilge, 28 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirecekleri Linet konseri biletlerinin hızla tükendiğini belirterek, müzikseverlerin son dakikayı beklememesini ve ellerini çabuk tutması gerektiğini bildirdi.

Arabesk ve fantezi müziğinin güçlü sesi Linet ve Oryantal Didem'in, Ajans Bilge girişimiyle sunacağı sahne performansı için Adanalılar gün sayıyor. Sektörde 9 yıldır faaliyet gösteren Ajans Bilge ortakları Bilge Canbaz ve Serap Tatlı, konsere ve kentteki eğlence sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Linet konseriyle alakalı kitlelerden çok güzel tepkiler aldıklarını belirten Bilge Canbaz, Adana'nın farklı konser ve konseptlere ihtiyacı olduğunu söyledi. Adanalılar'ın artık bilindik sanatçıların kente gelmesinden yorulduğunu ve ilgi göstermediğini anlatan Canbaz, vatandaşların artık farklı gündem ve güçlü isimler istediklerini dile getirdi. Sektörde farklılık oluşturmak istediklerini vurgulayan Canbaz, Linet gibi başarılı bir sanatçıyla çalışmaktan gurur duyduklarını belirtti ve düzenleyecekleri konserlerden 3 ay önce çalışmalara başlayarak daha sağlam ve emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

Linet ve Oryantal Didem'in gerçekleştirecekleri sahne performansına günler kaldığını belirten Bilge Canbaz eğlence sektörüne ilişkin rekabetle de alakalı şunları söyledi:

"Kentte artık çok fazla konser yapılmaya başlandı. O yüzden ben adaletli bir yarış olması gerektiğine inanıyorum. Herkese başarılar diliyoruz bu yolda. Bugüne kadar birçok olumsuz etkenle karşılaştık. Lakin olumsuzluklar bizi yıldırmadı, aksine kamçıladı. Bundan sonrada böyle devam edecek. Ortağımla daha birçok başarılı işe imza atacağız.Yapılan her ticarette olduğu gibi bizim işimizde de ciddi riskler var ancak risk almak bizi korkutmuyor. Kilit isimlerle çalışmamızın nedenine gelince bizim amacımız zaten Adana'nın eğlence sektöründe güzel yenilikler olması ve kentin güzel anılması. Biz hiçbir zaman bir rekabet oluşturmaya çalışmadık. Sektörümüz bazen ayaklar altına alınıyor ve bu durum bizi üzüyor. Biz istiyoruz ki bu tür etkinlikler Adana'da çok daha fazla olsun. Biz, yaşanan olumsuzlukları bir kenara bırakıp yolumuza devam ediyoruz."

Bilge Canbaz'ın ortağı Serap Tatlı ise sektörde sorun oluşturan rekabet unsurlarının varlığına dikkat çekti. İki kadın olarak sektörde başarılı işlere imza attıklarını belirten Tatlı, "Kimseden destek beklemiyoruz ama yaptığımız işe çomak da sokmasınlar" diye konuştu.

Organizasyonları için ciddi reklam bütçesi oluşturduklarını kaydeden Tatlı, Ajans Bilge'yi sekteye uğratmak için yapılan çalışmaların kendilerini yıldırmadığını, Bilge Canbaz ile arkadaşlıklarının 14 seneye dayandığını ifade etti. Linet ve Oryantal Didem'in sunacağı muhteşem sahne performansına günler kaldığını belirten Tatlı, "Adana her zaman önceden program yapmak yerine son dakikayı seviyor. Biz de bu tabuları yıkmak istiyoruz çünkü hazırlıklar ona göre yapılıyor. İnsanların zihniyeti 'Son dakika' olmasına rağmen bilet satışları çok iyi. Sınırlı sayıda bilet kontenjanımız kaldı. Bizi tanıyan, tanımayan birçok insanla kocaman bir aile olduk. Gecenin mükemmel geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Hala bilet almamış müzikseverleri ellerini çabuk tutmaya davet eden Tatlı, ilerleyen zamanlarda ses getirecek konser organizasyonları olduğunu sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Linet Konseri Biletleri Tükeniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement