Lise Mezunlarından Sponsorlara Çiçekli Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Lise Mezunlarından Sponsorlara Çiçekli Teşekkür

Lise Mezunlarından Sponsorlara Çiçekli Teşekkür

Balıkesir'de lise mezunlarının düzenlediği ve sanatçı Berkay'ın sahne aldığı mezuniyet balosuna sponsor olup gençlere destek sağlayan firmalara mezun gençler ziyarette bulunarak teşekkür etti.

29.06.2012 18:48

Balıkesir'de lise mezunlarının düzenlediği ve sanatçı Berkay'ın sahne aldığı mezuniyet balosuna sponsor olup gençlere destek sağlayan firmalara mezun gençler ziyarette bulunarak teşekkür etti.

Balıkesir Asya Termal Otel'de düzenlenen ve DJ Murat Uyar'ın performans sergilediği, ardından gençlerin sevdiği sanatçı Berkay'ın unutulmaz konseriyle tamamlanan 2012 Mezuniyet Balosunun son zamanlarda düzenlenen en iyi etkinliklerden biri olduğu kaydedildi. Organizasyonu sponsor olarak destekleyen bazı kuruluşlar, gençler tarafından tek tek ziyaret edildi. Tertip komitesi olarak İrem Uzun, Emir Beşgür ve arkadaşları iş adamı Levent Tellioğlu (Tellioğlu Şirketleri), Okan Telaşeli (Okan Sürücü Kursları), Refik Özbal (Özel Sevgi Hastanesi) ve Belediye Başkan Yardımcısı Tuna Aktürk'ü (Balıkesir Belediyesi) ayrı ayrı ziyaret ettiler. İş adamı Levent Tellioğlu, İnebey Anadolu Lisesinden mezun olan İrem Uzun'u ve arkadaşlarını böyle bir organizasyona imza attıkları için kutladı. Geceye yeğenlerini gönderen Levent Tellioğlu, son derece nezih, güzel ve eğlenceli bir mezuniyet balosu olduğunu öğrendiğini, Berkay'ın da gençler tarafından çok beğenildiğini kaydetti. Balıkesir'in önde gelen iş adamlarından Levent Tellioğlu, gençlerin teşekkür için gösterdiği nezaketin de çok anlamlı olduğunu belirterek yeni mezunları bu düşünceli davranışlarından dolayı tekrar kutladı. Mezun gençler daha sonra Okan Sürücü Kursları yönetim kurulu başkanı Okan Telaşeli'yi ziyaret etti. İrem Uzun ve arkadaşlarının çiçek vererek teşekkür ettiği Okan Telaşeli, bu sürpriz ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi. Geceye eşi ve bebeğiyle birlikte katıldığını anımsatan Okan Telaşeli, mezuniyet balosunun güzel geçtiğini, sanatçı Berkay'ın konserini de çok beğendiklerini kaydederken, gençlere katkıda bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken çiçekli teşekkür jestinin de kendisini ayrıca duygulandırdığını belirtti. Mezun gençlerin bir sonraki teşekkür ziyareti ise Özel Sevgi Hastanesi yönetim kurulu başkanı Refik Özbal oldu. Hastanedeki makamında gençleri kabul eden Op. Dr. Refik Özbal, düzenlenen gece ve Berkay konserinin gayet güzel geçtiğini belirterek bu etkinlikten dolayı İrem Uzun, Emir Beşgür ve diğer arkadaşlarını tebrik etti. Refik Özbal, kendisine tüm arkadaşları adına çiçek verip teşekkür eden İrem Uzun'a, bu anlamlı davranışlarından dolayı ayrıca teşekkür etti. Gençler daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Tuna Aktürk'ü de makamında ziyaret ettiler. Geceyle ilgili şehir merkezinden otobüs seferleri ile servis hizmeti verilmesinde katkı sağlayan Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı Tuna Aktürk'e de çiçek vererek teşekkür eden gençlere bu davranışlarını çok nazik ve düşünceli olduğunu vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Tuna Aktürk, Balıkesir Belediyesi olarak gençlerin de her zaman yanında olduklarını kaydetti.

Mezun gençler, Balıkesir'deki bütün liseleri kapsayan ve sanatçı Berkay konseriyle büyük ses getiren mezuniyet gecesine, birçok kişi ve kuruluşun ölçüsü ne olursa olsun sağladıkları katkıdan dolayı minnet duyduklarını belirterek destek olan herkese teşekkür ettiler. Sınav öncesi de moral depolayan mezun gençler, daha sonra YGS ve LYS sınavlarına girdi. LYS sonuçlarına göre istedikleri bölümleri tercih edecek olan gençler çok heyecanlı olduklarını ifade ettiler.

(YU)

29.06.2012 18: 28: 05

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lise Mezunlarından Sponsorlara Çiçekli Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement