Lise Öğencisi 4 Gündür Kayıp - Son Dakika
Güncel

Lise Öğencisi 4 Gündür Kayıp

Lise Öğencisi 4 Gündür Kayıp

Bolu'da okuldan çıktıktan sonra ortadan kaybolan 17 yaşındaki lise öğrencisi Eren Yiğit'ten 4 gündür haber alınamıyor.

20.02.2015 15:24

Bolu'da okuldan çıktıktan sonra ortadan kaybolan 17 yaşındaki lise öğrencisi Eren Yiğit'ten 4 gündür haber alınamıyor.

Bolu Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümü öğrencisi Eren Yiğit, Pazartesi günü okuldan çıktıktan sonra öğle saatlerinde akrabası Sabahattin Bozoğlu'nun işyerine gitti. Para istemek için geldiği akrabasını işyerinde bulamayan Eren Yiğit, daha sonra uğrayacağını söyleyerek gitti. Aynı gün öğle saatlerinde kent merkezinde iki arkadaşıyla birlikte yemek yerken görülen Eren Yiğit daha sonra ortadan kayboldu.

Yakınlarını arayarak önce intihar edeceğini daha sonra ise şaka yaptığını söylediği iddia edilen Eren Yiğit, kız arkadaşına da ormanlık alanda çekilmiş kısa bir görüntü gönderdi. Videoyu gönderdikten bir süre sonra cep telefonu kapanan Eren Yiğit'ten 4 gündür haber alınamıyor.

Ailesi çocuklarının ortadan kaybolmasının ardından polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Bolu Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi olayla ilgili soruşturma başlatırken, cep telefonu sinyalinin tespit edilmesi için talepte bulunuldu. Eren Yiğit'in telefonundan en son D-100 Karayolu Kuruçay mevkiinden sinyal alındığı tespit edildi.

Eren Yiğit'in akrabası Sabahattin Bozoğlu, "Benden para istemeye gelmiş ve benim olmadığımı öğrenince çıkıp gitmiş. Arkadaşlarıyla yemek yerken görülmüş en son. O saatten sonra kendisinden haber alamıyoruz. Kız arkadaşına ormanda çekilmiş bir video göndermiş. Videoyu çektiğini söylediği bölgede de Bolu İl Afet Acil Durum Müdürlüğü arama yaptı ama izine rastlanmadı. Kendisi depresyon hapları kullanıyordu. Bilgisayarına baktığımızda da büyü ve ateizm gibi konularda görüntülere rastladık. Hayatından endişe ediyoruz" dedi. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lise Öğencisi 4 Gündür Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement