İlk Kez Uyuşturucu Kullanan Lise Öğrencisi, 10. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

İlk Kez Uyuşturucu Kullanan Lise Öğrencisi, 10. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

İstanbul Bakırköy'de ilk kez yemekte uyuşturucu deneyen lise öğrencisi eve geldiğinde kendisini iyi hissetmediğini anne ve babasına söyledi. Bu sırada evin penceresine yaklaştığında dengesini kaybeden genç 10. kattan yere düşerek hayatını kaybetti.

07.12.2018 11:05  Güncelleme: 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy'de arkadaşlarıyla buluştuktan sonra ilk kez yemekte uyuşturucu deneyen lise öğrencisi eve geldiğinde kendisini iyi hissetmediğini anne ve babasına söyledi. Bu sırada evin penceresine yaklaştığında dengesini kaybeden genç 10. kattan yere düşerek hayatını kaybetti. Öte yandan polis uyuşturucuyu gençlere temin eden korsan taksi şoförünü gözaltına aldı.

İlk Kez Uyuşturucu Kullanan Lise Öğrencisi, 10. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

ANNE VE BABASINA KENDİNİ İYİ HİSSETMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Olay Bakırköy'de geçtiğimiz günler de meydana geldi. İddiaya göre Serhat Sarı isimli genç ailesiyle akşam yemek yedi. Ardından ailesinin yanından ayrılan genç, arkadaşları ile buluştu. Bu sırada bir arkadaşının kullandığı uyuşturucu maddeyi merak ederek ilk defa denedi. Kullandığı uyuşturucu sonrasında kendini iyi hissetmeyen genç arkadaşlarının yanından ayrılarak Ataköy'de bulunan evine geldi.

KEDİSİNİN CAMDAN NASIL DÜŞTÜĞÜNÜ GÖSTERMEK İSTEDİ

Bina girişinde ayaklarında ayakkabı ve çorap olmayan çocuklarını gören anne ve babası çocuğa neden bu durumda olduğunu sordu. Genç,annesine uyuşturucu kullandığını ve kendini iyi hissetmediğini söyledi. Anne ve baba çocuklarını alarak 10. Katta bulunan evlerine çıkardı ve konuşmaya başladı. Bu sırada kullandığı uyuşturucu maddenin etkisinde bulunan genç, anne ve babasına kedisinin düştüğünü ve nasıl düştüğünü göstermek istediğini söyledi.

İlk Kez Uyuşturucu Kullanan Lise Öğrencisi, 10. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

GENÇLERİN UYUŞTURUCU TEMİN ETTİĞİ KORSAN TAKSİCİ TUTUKLANDI

Bu sırada cam kenarına gelen genç, bu sırada dengesini kaybederek aşağıya düştü ve hayatını kaybetti. Talihsiz çocuğun ölümünden sonra polis ekipleri soruşturma başlatarak gencin yemek yediği arkadaşlarını sorguya aldı. Bu sırada uyuşturucu maddeyi kullanan arkadaşı uyuşturucu maddeyi bir korsan taksi şoföründen aldığını söyledi. Bunun üzerine yakalanarak gözaltına alınan korsan taksi şoförü şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.Öte yandan liseli Serhat'ın apartmanda son görüntüleri ortaya çıktı. Genç apartmanda yürürken görülüyor.

İlk Kez Uyuşturucu Kullanan Lise Öğrencisi, 10. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İlk Kez Uyuşturucu Kullanan Lise Öğrencisi, 10. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • bakkal: İMANSIZ GİTTİ CEHENNEME YALLAH 2 12 Yanıtla
    Yunus Erdem: Ne alaka değersiz herif,sanamı kaldı milletin imanını sorgulamak, siz faiz çekip bide dedikodu yaparken günahsızdınız demi zaten. Önce kendi imanınızı sorgulayın, dinden çıkmış olabilirsiniz şu an 7 0 Mani: Senmi karar veriyon idiot 1 0
  • filozof: UYUŞTURUCUYA TERÖRE VE KATİLLERE İDAM GELMEDEN BU ÜLKEYE ASLA HUZUR GELMEZ 6 0 Yanıtla
  • 1i: Gençler neden böyle kötü şeylere merak ederler, anlayamiyorum....ama balkondan düşme olayı zaten çok oluyor türkiyede.....çünkü hertaraf , herşey tuzak 3 0 Yanıtla
  • Bak Seen: beyinsiz herif 0 3 Yanıtla
  • NEFES: ALLAH EVLATLARIMIZI BÖYLE KÖTÜ ARKADAŞLARDAN VE İNSANLARDAN KORUSUN... 3 0 Yanıtla
  • alex de souza: buna uyusturucuyu temin eden bunun olumune kimler vesile olduysa ALLAH TEALA belalarini versin insallah 1 0 Yanıtla
  • salman: iyide pencere neden açık?yazık olmuş gence.. 0 0 Yanıtla

Advertisement