Liverpool Deplasmanda Porto'yu 4-1'le Geçip Yarı Finale Yükseldi - Son Dakika
Spor

Liverpool Deplasmanda Porto'yu 4-1'le Geçip Yarı Finale Yükseldi

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Liverpool deplasmanda Porto'yu 4-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Liverpool'un golleri, Mane, Salah, Firmino ve Van Dijk'ten geldi.

18.04.2019 00:01

İngiltere'de oynanan ilk maçı 2-0 kazanan Klopp'un öğrencileri, Portekiz'de de rakibini 4-1 mağlup ederek son 4 takım arasına kaldı.

MUHTEŞEM ÜÇLÜ LİVERPOOL'U YARI FİNALE TAŞIDI

Porto mücadelenin büyük kısmında rakibine üstünlük kursa da 26'da Sadio Mane, 65'te Salah, 77'de Firmino ve 84'te Van Dijk'ın attığı gollerle Liverpool karşılaşmayı 4-1 kazanmasını bildi. Porto'nun tek golü ise 68'de Militao'dan geldi.

RAKİP BARCELONA

İngiliz temsilcisinin yarı finaldeki rakibi İspanyol devi Barcelona oldu.

Liverpool Deplasmanda Porto\'yu 4-1\'le Geçip Yarı Finale Yükseldi

Son Dakika Spor Liverpool Deplasmanda Porto'yu 4-1'le Geçip Yarı Finale Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • yorum : salah salah konuşmayalım,Yahudi messi finale kalacağına salah kalsın ve kupayı alsın ama İngiliz gâvuru liverpula hakkını haram etsin Müslüman katili İngiliz takımında oynadığı için tövbe etsin ve Real Madrid e transfer olsun yanına Müslümansever Ronaldo da yuventustan geri gelsin beraber şampiyonlar ligini alsınlar yakışır 7 11 Yanıtla
    kısa bilal: sana beyin alacam 128 çikotayt. ellemeli. 4 1 yorum : salah salah konuşma,ben sana başka bir şey alacam ama terbiyem müsaade etmiyor yazmaya 4 0 ahmet kara: dinle kafayi bozmus 0 0
  • Dd: Barselona bunları parçalar 0 5 Yanıtla
  • dobraadam: porto direnemedi bile 1 0 Yanıtla

Advertisement