Lollapalooza'ya Red Bull Tv ile Canlı Bağlan! - Son Dakika
Kültür Sanat

Lollapalooza'ya Red Bull Tv ile Canlı Bağlan!

Lollapalooza\'ya Red Bull Tv ile Canlı Bağlan!

Dünyanın en prestijli festivalleri arasında yer alan Lollapalooza Festivali Chicago'da başlıyor.

27.07.2017 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3-6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde Chance The Rapper , The Killers, Cage The Elephant, Muse, Lorde ve The XX gibi dünyaca ünlü müzisyen ve müzik grupları sahne alacak. Festival Red Bull TV'den canlı olarak izlenebilecek.

İlk kez 1991 yılında Perry Farrell tarafından Jane's Addiction'a veda turnesi olarak düzenlenen Lollapalooza, kısa zamanda eşsiz bir müzik deneyimi yaşatan devasa bir müzik festivaline dönüştü. Festival, 2005 yılından beri her yaz Chicago'nın tarihi yapısının yansımalarını sunan Michigan Gölü kıyısındaki tarihi Grant Park'ta gerçekleşiyor.

Dünyanın en prestijli festivalleri arasında yer alan Lollapalooza bu sene 3-6 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. Festivalde Indie pop müzik grubu The XX, İngiliz rock grubu Muse , büyüleyici sesiyle kısa sürede adını dünyaya duyuran Lorde , soft müziği ve sevilen tarzıyla rapçi Chance The Rapper, sıradışı tavırları ile dikkat çeken başarılı rapçi Wiz Khalifa ve American Pie filmi ile ün kazanan pop-punk grubu Blink-182 gibi ünlü müzisyenler sahne alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Lollapalooza'ya Red Bull Tv ile Canlı Bağlan! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement