Maça Çıkmayı Unutan Takım, Şampiyonluğu Resmen Kaybetti - Son Dakika
Spor

Maça Çıkmayı Unutan Takım, Şampiyonluğu Resmen Kaybetti

Şampiyonluğu garantileyen ancak son maça çıkmayı unutan Çankırıspor'la ilgili Amatör Futbol Disiplin Kurulu noktayı koydu: 3 puan silindi, şampiyonluğu kaybettiler.

13.04.2018 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı 1. Amatör Küme'de ligin bitimine 1 hafta kala averajla şampiyonluğunu garantileyerek ligin son maçına çıkmayan Çankırıspor Kulübü ile ilgili Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) kararını açıkladı.

AFDK'nın açıkladığı karara göre, Çankırıspor'un kural hatası yaptığı ve 3 puanının silindiği açıklandı. Bu sonuçla lig ikincisi Kurşunlu Belediyespor şampiyonluğa yükselmiş oldu. Olayla ilgili AFDK Başkanı Celal Kaman açıklamada bulundu.

SON MAÇA ÇIKMAMIŞLARDI

Çankırı 1. Amatör Küme'de şampiyonluğu son haftaya girerken şampiyonluğu averajla garantileyen Çankırıspor, deplasmanda karşılaşması gereken Orta Belediye Spor karşılaşmasına çıkmamıştı.

Çankırıspor ile aynı puana sahip Kurşunlu Belediyespor, rakiplerinin maç gününü unuttuğunu iddia ederek hem mağlup hem 3 puanının silinip kendilerinin şampiyon olmaları gerektiğini belirtti. Çankırıspor ise deplasman yolunda otobüslerinin arıza yaptığını ve futbolcularının zehirlendiğini öne sürmüştü.

AFDK NOKTAYI KOYDU: 3 PUAN SİLİNDİ

AFDK tarafından açıklanan kararda ise şunlara yer verildi: "Çankırı Spor Kulübü hakkında; 10.03.2018 tarihinde oynanması gereken Orta Belediyespor-Çankırıspor 1. Amatör Küme (Çankırı) müsabakasına gelmeyerek talimatlara aykırı harekette bulunulması nedeni ile 3-0 hükmen mağlubiyet ve mevcut puanından 3 puan silinmesi cezası verilmesine karar verilmiştir."

Maça Çıkmayı Unutan Takım, Şampiyonluğu Resmen Kaybetti

Son Dakika Spor Maça Çıkmayı Unutan Takım, Şampiyonluğu Resmen Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • cagdas metiner: satmıslar macı sadece tahmın mubarek gun ınsanın aklına gelıyor en az 30 kısılık ekıp hepsımı akıllı hehhehhe 7 3 Yanıtla
  • Şike: Abi 100100 şike var kimse kusura bakmasın 7 3 Yanıtla
  • Av.Serdar Özyürek: Kaç para verdiler takıma kimbilir, hiç bir takım maça çıkmayı unutmaz! 8 1 Yanıtla
  • Öngargılı yanlış : Göründüğü gibi futbolcular yemekten zehirlenmiş ve Otobüsleri arıza yapmışsa bence haksızlıktır yinede bilen biliyordur tabiki ne olduğunu 3 6 Yanıtla
  • Eser: Satmış olmasınlar 7 1 Yanıtla
  • beriwan: HER ŞEY PUAN VE KANUN .MAÇ NASIL UNUTULUR YAA. 7 1 Yanıtla
  • Hahaha: Bu aptal takım avrupadan olsaydı bundan böyle bizden farkları yoktu derdim ama baktım bu takım bizden bir tane akılı yok memlekete 7 1 Yanıtla
  • hakkı: 1 tane hakkaten sporcu yokmuymuş aralarında. bi maçımız daha var diye düşünen? iyi olmuş oh olsunnn 6 1 Yanıtla
  • Kral: Ya bırak bu isleri, insanlarin aklıyla dalga mi geçiyorsunuz unutmuslar nedir ya 6 1 Yanıtla
  • Kamo: Yine aziz 'in işidir bu. 3 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement