Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

PTT 1.Lig'de Adanaspor'u 1-0 mağlup eden Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

18.11.2012 17:27

PTT 1. Lig'de Adanaspor'u 1-0 mağlup eden Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Dervent, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, hafta içerisinde Adanaspor maçına iyi hazırlandıklarını ifade etti. Geçmiş haftalarda olduğu gibi büyük ciddiyet, arzu ve istekle maça hazırlandıklarını belirten Dervent, şöyle konuştu:

"Rakibimizi iyi analiz ettik. Kontratak yönünden güçlü bir takımla oynadık. Kazanmak için yapılması gerekenleri yaptık. Futbolcularım iyi mücadele etti. Her geçen gün daha iyi oynuyoruz. Son dakika sendromunun olmadığını gösterdik. Kazandığımız için çok mutluyuz. Denizlispor taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Adanaspor'a da kalan maçlarında başarılar diliyorum."

-Adanaspor cephesi-

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Denizlispor maçına kazanmak için çıktıklarını ama bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.

Geçen hafta Çaykur Rizespor'u yenerek elde ettikleri başarıyı bu hafta sürdüremediklerini ifade eden Eriş, şöyle dedi:

"Denizlispor'u tebrik ediyorum. Anadaspor'a da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Ben de büyük ihtimalle başkanımızla konuşarak, Adanaspor'daki görevime son vermek istiyorum. Bunu başkanıma ileteceğim. Adanaspor'un büyük hedefleri taşımak isteyen, genç, dinamik ve alt yapısından yukarıya futbolcu taşıyan bir grup halindeydik. Fakat bugün sadece maçlık değerlendirmelerle yaşayan bir gruba daha fazla hizmet etmek istemiyorum. Adanaspor'un geleceğini kurtarmak ve aslanlar gibi bir şeyler yaratmak istedim. Maalesef, her şeye günlük bakıldığı için, ben de bu günlük hadisenin içerisinde yer almak istemiyorum. Başkana bana verdiği destekten, bize gösterdiği yakınlıktan dolayı çok teşekkür edeceğim."

Muhabir: İbrahim Süzer/ Mustafa Dermencioğlu/Senem Yazıcı

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement