Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Sağlam: "Verilmeyen net bir penaltımız var" Elazığspor Teknik Direktörü Özat: "Hakem yüzünden galibiyeti kaçırdık"

04.10.2014 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de, Elazığspor ile 2-2 berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, "Verilmeyen net bir penaltımız var" dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sezon başından bu yana hakem hataları nedeniyle puan kaybı yaşadıklarını öne sürdü.

Hakemlerin, karar verirken biraz daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Sağlam, şöyle konuştu:

"Verilmeyen net bir penaltımız var. Maçın skoru böyle olmamalıydı. Maçın ilk dakikalarından itibaren hakemler yanlış kararlar verdi. Burada herkes çok büyük emekler veriyor. Hakemlerimiz için bir şey söylemek istemiyorum ama artık alınan kararlar bizi zora sokmaya başlıyor. Maçın geneline baktığımızda elbette ki bizim hatalarımız var ama skora doğrudan etki eden hakem kararları da görmezden gelinemez."

Sağlam, kaybedilen puanlara üzüldüklerini belirterek, daha iyi oynayıp puan kaybına izin vermek istemediklerini sözlerine ekledi.

Elazığspor cephesi

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un, özellikle son haftalarda aldığı sonuçlar nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçirdiğini dile getirerek, bundan dolayı bu deplasmanın normalden daha zorlu hale geldiğine dikkati çekti.

Maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını ifade eden Özat, "Gaziantep deplasmanından 3 puanla dönmek istiyorduk ama olmadı. Aslında futbolcularımız oyunu elde etmek için yapılması gereken birçok şeyi yaptı. Çaba gösteren tüm futbolcularımı kutluyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Hakemlere tepki gösteren Özat, ilk dakikalardan itibaren verdikleri yanlış kararların, maçın seyrini değiştirdiğini savundu. Özat, şunları kaydetti:

"Kalemizdeki ilk gol, çizgiyi geçmişti. Hakem yüzünden galibiyeti kaçırdık. Kalemizdeki ilk gol, herkesi şaşırttı. Çünkü topun dışarı çıktığını Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular bile gördü. İnanıyorum ki gole imzasını atan futbolcu arkadaşımız bile aut olduğunu düşünerek topa öylesine vurdu ve kalecimiz de topu tutma gereği duymadı. Hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğine inanıyorum." - Gaziantep

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement