Madonna'nın Oğlu Uyuşturucu Bulundurmaktan Gözaltına Alındı - Son Dakika
Magazin

Madonna'nın Oğlu Uyuşturucu Bulundurmaktan Gözaltına Alındı

Maddonna'nın 16 yaşındaki oğlu Rocco Ritchie uyuşturucu bulundurmaktan polis tarafından gözaltına alındı. Ritchie kefaletle serbest bırakıldı.

23.11.2016 22:44  Güncelleme: 22:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Madonna'nın Guy Ritchie'den olan 16 yaşındaki oğlu Rocco Ritchie uyuşturucu bulundurmaktan polis tarafından gözaltına alındı. Komşuların, rahatsızlık veren genci polise şikayet etmesi üzerine Rocco uyuşturucuyla yakalandı. Madonna'nın yönetmen Guy Ritchie ile olan evliliğinden olan oğlu Rocco, babasının Londra'daki Primrose Hill'te bulunan evinin yakınında uyuşturucu madde içerken görüldü.

KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI

The Sun'a konuşan kaynaklar, polis gence yaklaştığı sırada Rocco'nun bir şeyler fırlattığını söyledi. Kaynaklara göre, polisler Rocco'nun üzerinde uyuşturucu madde izi fark edince üzerini aradı ve uyuşturucu buldu. 28 Eylül'de tutuklanan ve Londra'nın kuzeyindeki bir polis merkezine götürülen genç, daha sonra kefaletle serbest bırakıldı.

LONDRA'NIN KUZEYİNDEKİ POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Bir polis memuru, "16 yaşındaki genç uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alındı. Gözaltı işlemi, 28 Eylül Çarşamba günü saat 5.15'te, Camden bölgesinde genci durdurup arama yapan polisler tarafından gerçekleştirildi. Genç, Londra'nın kuzeyindeki polis merkezine götürüldü. Daha sonra kefaletle serbest bırakıldı." şeklinde konuştu.

Madonna\'nın Oğlu Uyuşturucu Bulundurmaktan Gözaltına Alındı

Son Dakika Magazin Madonna'nın Oğlu Uyuşturucu Bulundurmaktan Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement