Madrid Değil! Jorge Mendes Derbisi! - Son Dakika
Spor

Madrid Değil! Jorge Mendes Derbisi!

Madrid Değil! Jorge Mendes Derbisi!

İspanya La Liga'da bu hafta tüm gözler Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak Madrid derbisinde olacak.

25.11.2011 12:25

İspanya La Liga'da bu hafta tüm gözler Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak Madrid derbisinde olacak. La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen Real Madrid, Atletico karşısında maçın mutlak favorisi olarak gösterilirken; İspanyol basını iki takım arasında oynanacak olan Madrid derbisine oldukça farklı bir açıdan yaklaştı.

Türkiye'de hemen her transfer döneminde adı gündemden bir an olsun düşmeyen Jorge Mendes'i Madrid derbisinden önce manşetlerine taşıyan İspanyol basını, Madrid derbisinin bir anlamda da Mendes'in oyuncularının birbirleriyle olan kapışması şeklinde geçebileceğini belirtti.

Real Madrid ile Atletico arasında oynanacak olan Madrid derbisinde Jorge Mendes'in toplam 10 oyuncusu mücadele edecek. Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun da menajeri olan Mendes'in Real Madrid'de Pepe, Coentrao, Carvalho, Di Maria ve Ronaldo gibi futbolcuları bulunurken; Atletico Madrid'de ise Silvio, Miranda, Tiago, Falcao ve Pizzi yer alıyor.

İspanyol basını, Jorge Mendes'in 10 oyuncusundan Madrid karması kurarken; savunmada Silvio, Carvalho, Coentrao ve Miranda; orta alanda Pepe, Di Maria, Tiago ve Pizzi; forvet bölgesinde ise Ronaldo ve Falcao ikilisine yer verdi. Mendes'in takımın teknik direktörü olarak ise Jose Mourinho gösterildi.

Türkiye'de sadece Beşiktaş ile çalışan Jorge Mendes'in şu anda siyah-beyazlı takımda Sidnei, Fernandes, Quaresma, Simao, Joa Alves, Bebe ve Almeida gibi oyuncuları bulunuyor.

Öte yandan İspanya'da Jorge Mendes eksenli haberlerin yanı sıra Gregorio Manzano'nun da Atletico Madrid'de geleceği tartışılmaya devam ediyor.

Geçen hafta Levante karşısında zor da olsa kazanmasını bilen Atletico'da bu hafta Real Madrid karşısında alınacak olası farklı bir yenilgi Manzano'nun da kaderini belirleyecek. İspanyol basınına göre; Atletico'da Manzano'dan boşalacak olan teknik direktörlük koltuğuna Bernd Schuster'in oturması yüksek bir ihtimal...

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Madrid Değil! Jorge Mendes Derbisi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement