Mafia 3, Hatalarla Dolu Olmayacak! - Son Dakika
Teknoloji

Mafia 3, Hatalarla Dolu Olmayacak!

Mafia serisinde pek göremesek'de, günümüzde bir çok oyunun özellikle bug ve optimizasyon gibi sorunlarla karşı karşıya ve bunun Mafia 3 İçinde geçerli olacağı konusunda oyuncular bir hayli endişeli. Ancak oyunun geliştirici firması olan Hangar 13, Prankster101'a verdiği röportajı sırasında içimizi rahatlatacak açıklamalarda bulundu.

17.01.2016 18:01

mafia-3-acik-dunya-felsefesi

Mafia serisinde pek göremesek'de, günümüzde bir çok oyunun özellikle bug ve optimizasyon gibi sorunlarla karşı karşıya ve bunun Mafia 3 İçinde geçerli olacağı konusunda oyuncular bir hayli endişeli. Ancak oyunun geliştirici firması olan Hangar 13, Prankster101'a verdiği röportajı sırasında içimizi rahatlatacak açıklamalarda bulundu.

mafia-3-III-duyuruldu-fragman-çıkış-tarihi-resmi-video-oynanış-ekran-görüntüleri-

Hangar 13'ün yapımcılarından ve AAA Geliştiricisi Andrew Wilson, "Biz ne kadar zorlu bir yoldan geçersek geçelim, yaptıklarınızın farkındayız ve oyuncuların karşısına hata dolu bir Mafia oyunu çıkartmamaya kararlı bir halde oyunu geliştirmekteyiz." dedi. Wilson'un dedikleri içimizi ferahlatmasının yanında, yine sağlam bir Mafia oyunu oynayacağız gibi gözüküyor.

Mafia 3, bir erteleme çıkmazsa bu yıl içerisinde Playstation 4, Xbox One ve PC Platformları için oyuncularla buluşacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Mafia 3, Hatalarla Dolu Olmayacak!
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Mafia 3, Hatalarla Dolu Olmayacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement