Mahkemede Kendini Böyle Savundu: 'Kızını da Getir' Deyince Öldürdüm - Son Dakika
Dünya

Mahkemede Kendini Böyle Savundu: 'Kızını da Getir' Deyince Öldürdüm

Mahkemede Kendini Böyle Savundu: \'Kızını da Getir\' Deyince Öldürdüm

Osman Efe, Almanya'da çalışıp emekli olduktan sonra merkez Sarıçam İlçesi'ne yerleşip yalnız yaşamaya başladı.

08.09.2016 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osman Efe, Almanya'da çalışıp emekli olduktan sonra merkez Sarıçam İlçesi'ne yerleşip yalnız yaşamaya başladı. Bu arada evli 2 çocuk annesi Selma Cingöz, evini satmak için anlaştığı bir emlakçının müşteri olarak bulduğu Osman Efe ile tanıştı. Cingöz, zamanla samimi olduğu Efe ile iddiaya göre sonraları para karşılığı ilişkiye girmeye başladı.

'KIZINI DA GETİR' DEDİ

İddiaya göre Osman Efe'nin ziynet eşyaları ve parasının olduğunu öğrenenince de öldürmeye karar veren Cingöz, geçen yıl 11 Ekim'de işlediği cinayeti mahkemede böyle anlattı:

"Bir süre sonra Osman benden farklı sapıkça isteklerde bulunmaya başladı. Bir gün evindeyken cüzdanım yere düşünce kızımın resmi ortaya çıktı. Osman, daha sonra bana gelirken kızımı da getirmemi, ona dokunmak istediğini ve para vereceğini söyledi. Ben buna tepki gösterince 'Kızının okuluna giderim, onu kaçırırım, evinize gelirim, kocanın iş yerine giderim' diye tehdit etmeye başladı. Osman'ın kızımı kaçırmasından korktum. Çok tedirgin olmuştum."

'BANYO KAPISINI ÜZERİNE KİLİTLEDİM'

"Osman'ı arayıp müsaitse gelmek istediğimi söyledim. O da müsait olmadığını ertesi gün gelmemi, gelirken kızımı da getirmemi istedi. Bunun üzerine evde bulunan tarım ilaçlarını 2 adet enjektöre doldurdum yanıma 2 adet bıçak alarak bir gün sonra evine gittim. Eve gittiğimde kapı açıktı ve çıplak bir şekilde beni bekliyordu. Sevişirken enjektörleri boynuna saplayıp tarım ilaçlarını enjekte ettim. Tepki gösterince, cinsel gücü artıran ilaç olduğunu söyledim. Bir şey olmayınca Osman mutfağa giderken sırtından bıçakladım. Sonra yaptığıma pişman olunca onu banyoya götürüp yarasına su tutup tütün bastım. Kötü olmaya başlayınca ambulansı aramamı istedi. Ancak ben korkumdan aramadım. Banyoda yere düşünce kapıyı üzerine kilitledim. Hırsızlık süsü vermek için evi dağıtıp bacada bulunan cüzdandaki paraları alıp evden ayrıldım."

EŞİ VE KIZI MAHKEMEDE AĞLADI

Duruşmada tanık olarak ifade veren Selma Cingöz'ün eşi Lütfü ile kızı G. C., gözyaşları arasında konuştu. G. C., annesinin son zamanlarda oldukça tedirgin olduğunu ileri sürerken, Lütfü Cingöz ise eşinin çocuklarını son zamanlarda çok sıktığını söyledi. Mahkeme heyeti, Selma Cingöz'ün tutukluluk halinin devamına karar verip eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Mahkemede Kendini Böyle Savundu: 'Kızını da Getir' Deyince Öldürdüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement